Bu tarz deplasmanlar genellikle erken gole bakar.Kayseri maci gibi bir baslangic lazim.

Katiliyorum.

Kasimpasa öyle cok direncli bir ekip de degil. Ilk 20 dakika da hatta ilk 10 dakika da golü bulursak bunlar tamamen kopar oyundan ayni Kayseri gibi.

Tudor dönemindeki ilk maçlar gibi önde basmalıyız. Yarı sahamıza çekilip rakibin oynamasına izin verdiğimiz zaman bir şekilde yiyoruz golü.

Forumun yarısından fazlası karamsar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Futbol Arena'ye gore muhtemel ilk 11'imiz:

Muslera

Linnes - Maicon - Serdar - Nagatomo

Donk - Selcuk

Sinan - Feghouli - Rodrigues

Gomis​

Sivas deplasmanındaki gibi bir sürpriz ile karşılaşmayalım artık lütfen. Yarın oyuncuların sahadaki tutumunu ciddiyetini çok merak ediyorum. Takım şampiyonluğu ne kadar istiyor yarın akşam görmüş oluruz. İyi bir oyunla kazanır dönersek Sivas maçına kaza diyebiliriz lakin puan kaybedersek tehlike çanları çalmaya başlar. Akşam yolda olacağım için yine maçı izleyemeyeceğim lakin kalbim ruhum Galatasaray'ım ile beraber.

Hakem büyük sıkıntı 7 maç 6si puan kaybı yanlış bilmiyorsan

abv juve

muslera bu mactada eger mallaşırsa bence hoca diger macta hatta 1-2 mac süresince kesebilir,umarım aklı basına gelmistir

..
d292c70d6c0fdd0c0b7405839c41146c.jpg

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kasımpaşaya karşı her türlü şansımız söküyor bazı takımlara karşı genel bir üstünlüğümüz var mesela Kayseri, Konya, Akhisar bu takımlara kolay kolay hiçbir zaman takılmayız takımın tamamı olmasa bile galibiyet alırız Kasımpaşa da bu kategoriye girebilir 15-17 seneleri arasındaki sonuçlara pek bakmamak lazım iyi dönemlerimizde her zaman kasımpaşayı yenmişizdir.

Kasımpaşa'ya şansımızın tuttuğu hususuna katılmıyorum,aksine her sezon mutlaka puan bıraktığımız bir ekip ama içerde olsun ama dışarda.

Mümkünse kornerden gol yemeyelim.
Ayrıca kazandığımız kornerleri etkili olacak şekilde kullanalım aksi galdr bize zaman kaybından başka bir işe yaramıyor kazandığımız kornerler.

Sarı-Kırmızı hayatın anlamı

GALATASARAY!

Geri
Üst Alt