Biz iyi futbol ile masumca kazanmak isterken diğerleri

https://www.gscimbom.com/forum/f294...ut-kocamanin-aciklamalari-170435/#post9810843

bu açıklamada ki gibi işte. Keşke gücümüz olsa da her maç skandal kararlar ile kazansak. Benim bırak bunu adil yönetileceğine dair umudum da yok zaten. 1 hafta iyi yöneteceklerse yıpranma payı nedeni ile bu maç o maç olabilir dedim sadece.

Yoksa telafi olarak bir Sivas daha organize ederler zaten.

Ben Aykut Kocaman'ın bu tip açıklamalar yapmasına çok şaşırmıyorum açıkcası da pek fazla takılmıyorum. Futbol camiası yıllardır böyle ve böyle olmaya da devam edecektir. Aykut gibi eski Fenerbahçeli bir çok isim yıllardır ya teknik direktörlük koltuğunda ya da televizyonda yorumcu olarak bunu yaptılar/yapıyorlar. Zaten bir ülkede Galatasaray ile başarı konusunda yan yana getirilmeye çalışılan hatta sözüm ona Galatasaray'ın önünde olduğunu düşünen zihniyet ALGI operasyonu dışında bunu yapamaz.

Terim de kendini güçlü hissettiğinde kendi doğruları ve karakteri çerçevesinde bu tip açıklamalar yapıyordu. Ben bu yapılanları doğru bulmasamda sinsi sinsi yapanlardan daha samimi buluyorum. Misal efendi takımların efendi hocaları bunları yıllardır yapıyor ama bu camiada çok saygı görüyor, efendi diye.

Kasımpaşa kaybetmez gibi görünüyor. 1 puan alırsak iyi.

Çok sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum Gomis-Feghouli hatta Sinan gibi gole yakın adamlar ile maçı alırız gibi

Enn önemlisi Garry Rodrigues 'in form durumu inanılmaz Kasımpaşa zor tutar onu ...

Kazanalım.

Kazanmalıyız.

Sivasa karsi dedim bu macada aynisini diyorum. Bu mactan rahatsizim arkadaslar.

Sivasa karsi dedim bu macada aynisini diyorum. Bu mactan rahatsizim arkadaslar.

erman_toroglu_maraton_001.jpg

Serdar Aziz oynayacagi için defansta o kadar sorun yaşayacagimizi sanmiyorum

Kendisi sezonun en iyi topçulardan biri şu ana kadar. 4.5m avronun hakkini fazlasiyla verdi-veriyor

Inşallah kazanacagimiz bir müsabaka olacak

Son düzenleme:
Takım savunmasını doğru yapmazsak, rakibe çok boş alan verirsek oynadığımız rakibin isminin pek önemi yok.Karabükde olsa puan kaybederiz. Kasımpaşa özelliklle kadrodaki oyuncularına bakarsak bize ters gelecek bir takım.
Ama bizim bu defans ve orta sahayla doğru savunmayı yapmamız çok zor.Top rakipdeyken doğru savunmayı yapamıyorken birde defans ve orta sahanın ortasında oynayan oyuncuların çok ağır olması rakipler karşısında özellikle deplasmanlarda zor duruma düşmemizi sağlıyor.

Heleki şu dönemde o kadar para harcanmasına rağmen hala donk-selçuk ikilisiyle oynamak yöneticiler açısında tam bir fiyaskodur.Bu klüp bu çapsızlılara çok iyi dayanıyor.

beyogluna dogru yola cikalim..

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu sezon ligde en fazla kafa golü yiyen iki takım bu maçta karşı karşıya gelecek (9'ar gol).

:o

Yasin yerine Sinan oynayip ortalari ile senlendirsin bizleri

Geri
Üst Alt