Elmanderli necatili kadro umut veriyodu
Bu kadro şampiyonluk istemiyo
Hocada bişey yapamadı böyle iğrenç bi kadroya
Transfer için de para yok, gittin bir de adam sattın

TapaTalK

fener besiktas deplasmanindan es keza bir puan alirsa. Sampiyonlugun mutlak favorisi olur. En iyi fikstur onlarda

Ee Tudor ne yapsın Muslera ha bire hatalı gol yerken dedim çoğu Terim dedi, Terimle de olmaz Milli Takımı ne hale soktu, Takımında oynamayan Milli Takımda oynuyor, Terim Antrenörlüğü unutmuş dedim yine kızdınız alın size Terim. Evlatlarını oynatmak için Ndiaye yi sattı, Mariano yu kesti, helal Terimmm, sen ne yaparsan yap Adamların seni bir yerin başına getiriyor. Devletin üstünü çizdiği Adamı Takımın başına getiriyoruz, hey Allahımmmm

Fatih terim geçen haftalarda hakem hakkında konuşacaktı.Ama kendisi rahat olduğu için konuşmadı.Ama şimdi kıcını kurtarmak için konuşur. Galatasaray menfeati falan palavra..

feghi sene sonu göndericeksin

ayrıca maç sonunda hakem diye ağlaması gerekiyor fatih terimin.

Muslerayı gördünüzmü nasıl boşalttı kaleyi bu adam bitmiş maalesef

gecmis olsun milletle dalga gecerken olan bize oldu havlu atan biz olduk hakem filan hikaye hoca cıksın macı neden verdi acıklasın

Allah alayının belasını versin. Böyle aptal gerizekalı bir takım olamaz. BÜYÜK TAKIM KASIMPAŞA KARŞISINDA BÖYLE EZİK OYNAMAZ.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kadro şampiyonluk için yeterli, oyuncuların para alması lazım, 1 kişiyi kazanmaktansa tüm takımı kazanmayı tercih ederim (Tolga para alınca ne kadar da müthiş oynadı yalnız), FT bu takımı şampiyon yapar, para yok nasıl orta saha alsınlar, maddi durum belli abiciiiim...

Daha da uzatılabilecek bu listeyi transfer dönemi boyunca ısıtıp ısıtıp önümüze koyan, bu kadro şampiyon filan olamaz diyince bizi transfer taraftarı olarak yaftalayan, sinerjimizi bozmayın diye ortada gezinen TRANSFER TARAFTARI OLMAYAN, SİNERJİLİ o üst düzey, arma sevdalısı arkadaşları piste alalım.

Buyrun.

Bayılan adamı çıkartmamanin açıklaması yok zaten. Ölmesıni mi bekliyordu yoksa performans vermesini mi cozemedim. Oyuncu ben iyiyim, oynarım dese bile sagligini gozeterek çıkartacaksın.

Geri
Üst Alt