17/18 H:23 | Başakşehir 1-1 Gençlerbirliği | MS | 26 Şubat

başağın 12 maçından 7si içerdeymiş deplasmanları da çok zor değil

vay be kader ağlarını örüyor sanırım

başağın 12 maçından 7si içerdeymiş deplasmanları da çok zor değil

vay be kader ağlarını örüyor sanırım
tersten örer umarım,geçen sezon cikaleshiden falan komik goller yiyip kaybetmişlerdi şampiyonluğu.şans bizden yana olsun artık.

Eğer biz puan alırsak Başakşehir kesin yener bizim ümitlerimizi söndürür. Eğer biz bir puan kaybı yaşarsak bunlar da yayar kendilerini ve puan kaybı gelir.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hiç sevmiyorum onun bunun puan kaybı hesabını yaptığımız sezonları

sevmeme nedenim de böyle sezonlarda ciddi güvensizliğimiz oluyor takıma ve bir yerde salıyorlar,haklı çıkıyoruz

hiç sevmiyorum onun bunun puan kaybı hesabını yaptığımız sezonları

sevmeme nedenim de böyle sezonlarda ciddi güvensizliğimiz oluyor takıma ve bir yerde salıyorlar,haklı çıkıyoruz

hangi sezon yapmadık ki? Şampiyon olduğumuz hangi sezonda rahattık? 99-2000 Sezonunda bile zar zor olduk. Fevzi ayağından kaçırmasa belki şampiyon olamayacaktık.

Bizim ligin farkı bu biraz. Son 20 senede 2-3 sezon hariç hep son 1-2 haftada belirlendi.

umit-ozat-yahudilerden-halkindan-ozur-diledi-395610-5.jpg

Ümüt hoca en kötü 1 puan koparacaktır

Basak 3 tane sallar diye düsünüyorum.

Ümüt hocam aziz başkandan gereken teşviği almıştır. Gençler kazanır.

Fenere oynadığı gibi oynarsa 5'lik olur gençler. Başak city'nin puan kaybına şaşırırım açıkçası.

Gençler 1 puan alsa müthiş olur

Ümütün taktik yönü iyi Başakşehire bir bozgun yapacağını düşünüyorum bayada formdalar

Gençler son 5 maçında yenilmemiş.Belki 1 puan alabilirler ama çokta ümitli değilim bu maçtan.

Geri
Üst Alt