- 6 Şubat 2017
- 11.942
- 30.175
- 438
1-2 olursa daha da keyiflenirim.
Manchester United o şutu gol olsaydı 1-2 olabilirdi tabi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1-2 olursa daha da keyiflenirim.
Ceza verirken yaninda bir kac troll ve provokatörü de götürürsen cok makbule gecer Alpaycigim.
İsmimi troller ile anman beni yaraladı. Açık forum için değerli şizolardan biri olduğumu düşünüyordum.
İnsallah ama caps bilemelik bi post gibi duruyor umarim yanilirim.O mac iddiali olursak o ayiyi Kadir Topbas gibi yuvarlayip atariz.
BŞ in futbolu anlam veremediğim şekilde gerilemiş durumda son haftalarda. Son haftaya kadar potada kalırsak iyi bir şey bizim için; aksi durumu düşünmek istemem elbette...
Forumdaki yorumlar tam komedi.
Başak'ın penaltısı verilmeyince kimseden hakem, federasyon, şike iması yok üstüne ofsayttan gol atınca her türlü şaibe dönüyor oluyor.
at gözlüğü de mi takmayalım?
İsmimi troller ile anman beni yaraladı. Açık forum için değerli şizolardan biri olduğumu düşünüyordum.
İnsallah ama caps bilemelik bi post gibi duruyor umarim yanilirim.
İkinci yarının başından beri kötü oynuyorlar, ha kötü dediğim çok kötü değil ama o tempolu takım yok ortada.
Buna rağmen çok puan kaybetmediler.
Kenya'ya puan birakiriz,Adebayor 2 tane atar diyorsun.Kadikoy yorumun zaten belli.Hangi maci alacagiz ulan?
Bu kadar yasli bir takimin bir yerden sonra temposunu kaybetmesi gayet normal bence. Bence cok bile dayandilar ikinci yarinin basina kadar.
Ts maçı yatıştı.bunların balına da hakemine de sokayım,yetti artık.trabzon macında da bala puan aldılar.soktugumun yavsaksehiri