17/18 H:23 | Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

Önce beraberlik sonra Fener galibiyeti istiyorum. Neden? Çünkü, Bjk puan kaybederse tamamen yarıştan kopar.

Fener'in daha Malatya,Kayseri,Sivas gibi çok zor deplasmanları var ve bana hala hiç güven vermiyorlar. Bjk ise her an her şey yapabilir. Çok daha tecrübeli.

Gs 47
Bsk 47
Fb 45
Bjk 42

Bjk 2-2 Fb
Bsk 1-1 Gb

Ümüt beraberlik koparırsa nefiz olur

ben konusmama kararı aldım.bunlar hakkında tahminim tutunca GS deplasmanda kötü oluyor

Ligde bjk kupada fener alsın kimse gaza gelemesin en yararlı tablo bu olur herhalde..

Ulan Tudor!
Şu bitirim ikiliyi bozmasyadın bu maç hiç umrumuzda olmayacaktı.

fb kazanırsa bjk tamamen yarıştan kopar 4. olma mücadelesi verir lig sonuna kadar
bjk kazanırsa fb 'yle aramızı açarız
beraberlik halinde ikiside yara alır

Her türlü sonuç bizim için iyidir ama açıkçası ben görgüsüz tinercilerin kazanmasını istemem diğer 2 ihtimalden birisi gerçekleşir umarım

fener kazanırsa şampiyonluğun en iddialı adayı haline gelir. beraberlik en iyi sonuç.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O kazansin bu kazansindan ziyade kendinize sunu sorun

son 11 haftaya girerken bjk ve fb ye 3 er puan fark atmak mi , yoksa fb ye 2 , bjk ye 5 mi ?

benim bu konulardaki dusuncem nettir , mumkun oldugu kadar beraberlik ciksin . Mesela derbi olmasaydi da size sorsalar , atiyorum akhisar fb ve gencler bjk maclari olsa , biri kaybetsin oteki kazansin mi tercih edersiniz , yoksa ikisi de berabere kalsin mi

fakat , tum bu soylediklerimi hice sayarcasina , bjk nin kazanmasi bizim acimizdan daha hayirlidir , cunku bir sey yapamaz denen fener bizle iceride oynayacagi mac haric sadece el acip puan kaybetmelerini bekleyecegimiz deplasmanlari kalacak

bjk nin yenmesini tercih ederim , fb ile mesafe biraz daha uzak olsun . Fakat bunun da riski su , bjk devrede kalirsa son haftalarda sampiyonluk derken 3 takima da gecilebiliriz

lig her seye acik . Fb kazanmasin , geri kalan 2 sonuctan hangisinin ileride isimize daha cok yarayacagini bugunden bilemeyiz

Fb'ye üç puan fark atmak, çünkü adamların sahasından oynayacağız. Oraya kadar fener bir beraberlik daha alır ise fark iki maça çıkar, orada kaybetsen bile önüne geçemez.

Beşiktaş ve Başakşehire karşı içerde oynayacağımız için böylesi bana daha mantıklı geliyor.

73402aed350bf03f8386ed7639accb48254681.jpg

Yedekler: Tolga-Caner-Necip-Atiba-Oğuzhan-Lens-Larin-Mustafa.

Fener bu haftadan sonra Akhisar ve Malatya ile oynuyor.Akhisar bu hafta yendi rahatladi.Malatya da bu hafta Karabuk'u yenip rahatlayacak ve fb bu 2 rahat takimi yenecek bence.Kesinlikle fb kaybetmeli bu maci.

Kazanabilirler ama rahatladı salar falan böyle bir şey olmaz.

Bence olacak.Bu hafta Akhisar'in Konya'yi yenmesi hic iyi olmadi hem artik Akhisar'in fb maci cok kritik degil,hem de bizim Konya maci sıkintili gececek.Diger skorlar da aleyhimize gidiyor bu sezon.

Geri
Üst Alt