17/18 H:23 | Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe | MS | 25 Şubat

Hayır Anadolu maçları yoktu ki genellikle o oranlar büyük maçlara açılıyo zaten onlar da vardı arada resmini de atmıştım buraya.

Geçen sene süper kupa finali 0 bitti penaltılarda aldık,Başak-Fb ilk maç Başak aldı,kupa maçı Bjk-Fb Fb aldı.Başak Bjk Başak aldı falan her sonuca açık yani o oranlar.

IMG_4007.webp

Sonra tv ler ya da internet siteleri , kapatma , belgesel yayinlama cezasi alinca isyan ediyorlar

Kac kere bu kelimenin artik kullanilmayacagini ifade etti devletin en tepesi , klupler sponsorlara ragmen isimleri degistirdi , tabelalari soktu yeniledi , hala adamlar utanmadan bu kelimeyi internet sitelerinde kullaniyorlar

Hadi insanlar agiz aliskanligi ile bir anda kacirabilirler , sorumluluk sahibi olmasi gereken yayin organlari hala bu kelimeyi inatla kullaniyorsa ne yaptirim uygulansa yeridir

Boyle bir ozgurluk olmaz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ekli dosyayı görüntüle 19021

Sonra tv ler ya da internet siteleri , kapatma , belgesel yayinlama cezasi alinca isyan ediyorlar

Kac kere bu kelimenin artik kullanilmayacagini ifade etti devletin en tepesi , klupler sponsorlara ragmen isimleri degistirdi , tabelalari soktu yeniledi , hala adamlar utanmadan bu kelimeyi internet sitelerinde kullaniyorlar

Hadi insanlar agiz aliskanligi ile bir anda kacirabilirler , sorumluluk sahibi olmasi gereken yayin organlari hala bu kelimeyi inatla kullaniyorsa ne yaptirim uygulansa yeridir

Boyle bir ozgurluk olmaz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Devletin en tepesi şu saatlerde hacetini gidereceksin dese herhalde o saatlerde gidereceksin.

DW4ps8FWsAA3y0-.jpg

Geçen sene süper kupa finali 0 bitti penaltılarda aldık,Başak-Fb ilk maç Başak aldı,kupa maçı Bjk-Fb Fb aldı.Başak Bjk Başak aldı falan her sonuca açık yani o oranlar.

E tamam işte ben de onu diyorum zaten bütün oranlar her sonuca açıktır hele ki süper ligde:

30.01.2011 Fenerbahçe 2 - 0 Trabzonspor 1,90 3,00 2,90
22.04.2012 Galatasaray 1 - 2 Fenerbahçe 1,90 3,00 2,90

Orana gore analiz yaparsan oranlari hazirlayanlarin kayigina binmis olursun

analizine gore oran belirleyip , ona yakin aciklanmis maclari tercih edeceksin

Benim söylemek istediğim bu oranlara göre fb alır demen çok saçma :D Geçen sefer kendimden örnek gösterdim yanıldığım için. Orana göre analiz işe yaramıyor onu anlatmaya çalışıyorum.

Saçma değil.2.00 2.90'da da 2.90'ın aldığı çok maç var.Burada çok değişken var düz tahmin yaparsan yanılma payın artar.

Orana göre yorum yapiyorsaniz iddia oynayin milyoner olursunuz madem bu kadar kolay bu is.

E senin yaptığın düz tahmin değil mi şimdi ? 1.90a 2.90 fener alır diyorsun he fener alabilir de oran böyle diye olmaz orası kesin.

Değil. :D Oran böyle diye değil Fb alacağı için oranlar böyle zaten tersten git.

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Oranlar üzerinden maç sonucu tutturma oranın tahminen yüzde kaç?

Bilmiyorum da genelde tutuyor.Her maç oranlar üstünden yorumlanmaz zaten,genelde bu tarz maçlar.

Orana gore yorum su sekilde yapilabilir , mesela dun bir mac yakaladim , ev sahibi ile deplasman takimi galibiyet oranlari esitti , 2.4 e 2.4 olabilir , beraberlik de sanirim 2.7 idi

benzer kosullarda eskiden cok fazla 6.0 , 5.5 gibi handikap oranlari olurdu ama son donemde 4,25 veya 4,75 leri gecmemeye baslamisti

dun o 6,5 orani gorunce hemen kupona ekledim ve sans yardim etti tuttu . Her zaman olmaz , ama orana gore oyun belki bu tip durumlarda oynanabilir

Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup mide rahatsızlığı nedeniyle kadrodan çıkarıld

:(

Geri
Üst Alt