Sinan Bilgin
Cezalı
Ne oynadın bu maça?
Handikapli bjk galibiyeti ama bunlar kucuk rakamli kuponlar 20-30 liralik surprizli , leipzig handikap ve juventus 4-6 gol var yaninda
dun buna benzer bir seyden 1000 liraya yakin geldi 25 liradan
Ne oynadın bu maça?
Hayır Anadolu maçları yoktu ki genellikle o oranlar büyük maçlara açılıyo zaten onlar da vardı arada resmini de atmıştım buraya.

Devletin en tepesi şu saatlerde hacetini gidereceksin dese herhalde o saatlerde gidereceksin.Ekli dosyayı görüntüle 19021
Sonra tv ler ya da internet siteleri , kapatma , belgesel yayinlama cezasi alinca isyan ediyorlar
Kac kere bu kelimenin artik kullanilmayacagini ifade etti devletin en tepesi , klupler sponsorlara ragmen isimleri degistirdi , tabelalari soktu yeniledi , hala adamlar utanmadan bu kelimeyi internet sitelerinde kullaniyorlar
Hadi insanlar agiz aliskanligi ile bir anda kacirabilirler , sorumluluk sahibi olmasi gereken yayin organlari hala bu kelimeyi inatla kullaniyorsa ne yaptirim uygulansa yeridir
Boyle bir ozgurluk olmaz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geçen sene süper kupa finali 0 bitti penaltılarda aldık,Başak-Fb ilk maç Başak aldı,kupa maçı Bjk-Fb Fb aldı.Başak Bjk Başak aldı falan her sonuca açık yani o oranlar.
E tamam işte ben de onu diyorum zaten bütün oranlar her sonuca açıktır hele ki süper ligde:
30.01.2011 Fenerbahçe 2 - 0 Trabzonspor 1,90 3,00 2,90
22.04.2012 Galatasaray 1 - 2 Fenerbahçe 1,90 3,00 2,90
Her orana aynısını diyemeyiz.O orana özel onu söyledim.
E tamam işte ben de onu diyorum zaten bütün oranlar her sonuca açıktır hele ki süper ligde:
30.01.2011 Fenerbahçe 2 - 0 Trabzonspor 1,90 3,00 2,90
22.04.2012 Galatasaray 1 - 2 Fenerbahçe 1,90 3,00 2,90
Büyük travmaydı bu maç. Çok iyi oynayıp 5'lik edeceğimiz fenere yenilmiştik şaka gibi.
Benim söylemek istediğim bu oranlara göre fb alır demen çok saçmaGeçen sefer kendimden örnek gösterdim yanıldığım için. Orana göre analiz işe yaramıyor onu anlatmaya çalışıyorum.
Saçma değil.2.00 2.90'da da 2.90'ın aldığı çok maç var.Burada çok değişken var düz tahmin yaparsan yanılma payın artar.
Oranlar üzerinden maç sonucu tutturma oranın tahminen yüzde kaç?Saçma değil.2.00 2.90'da da 2.90'ın aldığı çok maç var.Burada çok değişken var düz tahmin yaparsan yanılma payın artar.
E senin yaptığın düz tahmin değil mi şimdi ? 1.90a 2.90 fener alır diyorsun he fener alabilir de oran böyle diye olmaz orası kesin.
Oranlar üzerinden maç sonucu tutturma oranın tahminen yüzde kaç?
Değil.Oran böyle diye değil Fb alacağı için oranlar böyle zaten tersten git.
Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup mide rahatsızlığı nedeniyle kadrodan çıkarıld
![]()