genel averajda zaten tek fenerden iyi olmamiz lazim, oda kadiköyde berabere kalirsak. Sagolsun hirvat köylüsü yüzünden basaksehir ve bjk karsisinda ikili averaji ilk macta kaybettik bile.
2den fazla takim ayni puanda olunca neye bakiliyor acaba?
Averaj Hesabı:

1.İki takım arasındaki ikili averaj
2.Gol averajı
3.En fazla gol atan

O durumda 3'lü averaja bakilir.

Bu dandik maçı yenip deplasman fobisi bitti deriz, iyi olur.

1-2

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6-7 ay sonra muhtemelen Şampiyonlar Ligi'nde Bayern, Barcelona, Real Madrid, Manchester City gibi deplasmanlara çıkacak olan takımın, 6-7 ay sonra muhtemelen Giresunspor, Balıkesirspor, Altınordu, Gazişehir Gaziantep gibi takımları konuk edecek takımı hiç tereddüt etmeden yenmesi gerek ama son 7 maçlık deplasman karnesi öyle gözükmüyor..

lig sonuncusunu da yenemiyorsak şampiyonluğu falan düşünmeyelim zaten . Yine de 5-0 alırız falan diye de yazmamak lazım

çoğu kişi sivas-kasımpaşa maçlarında bu maçı da alamıyorsak şampiyon olmayalım dedi bana ütopik gelmişti Anadolu'da her deplasman zor Alanya da dahil..Lakin karabük öyle bir haldeki bu maçı da kazanamazsak hakkaten şampiyon olmayalım.. Ptt liginde bile küme savaşı verir bu takım

23 maçta 52 gole ulaşmışız müthiş rakam.

Yapmıyorum önümüzde Akhisar maçı var.

trabzon ve basaksehir maçı bu aralar oynansa iyi olurdu aslında.basaksehir iyi top oynamıyo haftalardır.trabzon macını da bala aldılar.zaman geçiyo ama işime zor odaklanıyorum bazen bu şampiyonluk stresinden...mayıs ayı gelsin artık.

trabzon ve basaksehir maçı bu aralar oynansa iyi olurdu aslında.basaksehir iyi top oynamıyo haftalardır.trabzon macını da bala aldılar.zaman geçiyo ama işime zor odaklanıyorum bazen bu şampiyonluk stresinden...mayıs ayı gelsin artık.

Gelir sen sıkma canını.Keyif almaya bak.2 senedir bu noktaya gelmeden gümlüyorduk erkenden,şimdi biz de bu heyecanın içindeyiz ve şansımız gayet iyi.Olumlu yaklaşmak lazım.

Gelir sen sıkma canını.Keyif almaya bak.2 senedir bu noktaya gelmeden gümlüyorduk erkenden,şimdi biz de bu heyecanın içindeyiz ve şansımız gayet iyi.Olumlu yaklaşmak lazım.

içerdeki büyük maçları alırız diye düşünüyorum aslında fatih terim faktörü ile,heycan oluyo ister istemez.

DW_GULHWkAAnyzX

Biraz fazla ofansif ama denenebilir... Linnes ile Mariano yer degistirebilir.

Geri
Üst Alt