Fernando 11 başlasın bundan daha iyi bir fırsat olamaz Tolgayı gördükçe delleniyorum

Ben her şeye rağmen rahat bir galibiyet beklemiyorum açıkcası tt arenada oynadığımız ilk maçta da beklentilerimiz farklı galip gelmek yönündeydi ama maçı son anlarda kazanmıştık.

O Karabük'le bu Karabük arasında çok fark var,tam PTT takımı hüviyetinde şu an Karabük.Gol yememiz bile çok skandal olur bence.Gol yemeden 3 puanı alıp gelmek lazım.

Erken bir golle moralli başlarsak zevkini çıkara çıkara güzel bir maç izleriz...Takım olarak hücumda çok kötüler savunma hem bireysel hem de takım savunması olarak oldukça zayıf Karabükte ...Rakibi küçümsemeden oynayıp ihtiyacımız olan 3 puanı alıp gelmeliyiz...

1-0 olsun bizim olsun diyelim o halde:)

Çok ciddiyim 1-3 1-4 kazanmaktansa 0-1'i bu maçlığına tercih ederim,gol yemeden kazanmayı skoru tutmayı beceremeyen takım zor şampiyon olur.Böyle her maç geriye düşüp 2-3 gol atmayı bekleyeceksek yandık.Şampiyon olduğumuz sezonlara aç bak,Trabzon Malatya Sivas Kasımpaşa maçları gibi maçların en az 2'sini 0-1 almışızdır.Bu sene bunu beceremediğimiz için 2-1 kaybettik dördünü de.

Muslera
Linnes Maicon Serdar Nagatomo
Donk Fernando
Feghouli Belhanda Garry
Gomis

Fernando yerine Selçukta olabilir 2.yarı Fernandoyu maç rahatlayınca alırız

Son düzenleme:
Çok ciddiyim 1-3 1-4 kazanmaktansa 0-1'i bu maçlığına tercih ederim,gol yemeden kazanmayı skoru tutmayı beceremeyen takım zor şampiyon olur.Böyle her maç geriye düşüp 2-3 gol atmayı bekleyeceksek yandık.Şampiyon olduğumuz sezonlara aç bak,Trabzon Malatya Sivas Kasımpaşa maçları gibi maçların en az 2'sini 0-1 almışızdır.Bu sene bunu beceremediğimiz için 2-1 kaybettik dördünü de.

Biz çok zor 1-0 maç kazanırız. O kadar malca hatalar yapıyoruz ki son dk korner olur oradan buradan seker Muslera izlerken gol yeriz. Bu nedenle rahat bir maçtan bahsediyorsak bizim için rahatlık 3-0 dan başlar ne yazık ki.

Biz çok zor 1-0 maç kazanırız. O kadar malca hatalar yapıyoruz ki son dk korner olur oradan buradan seker Muslera izlerken gol yeriz. Bu nedenle rahat bir maçtan bahsediyorsak bizim için rahatlık 3-0 dan başlar ne yazık ki.

O zaman biraz zor şampiyon oluruz.2014-2015 gibi ne kadar ecel terleri döksek de gol yemeyen bir takıma evrilmemiz lazım bir şekilde.

zor maç,deplasmanda keçiören gücüyle oynasak yine zor mac bizim için

O zaman biraz zor şampiyon oluruz.2014-2015 gibi ne kadar ecel terleri döksek de gol yemeyen bir takıma evrilmemiz lazım bir şekilde.

Doğru ben çok üstün oynamadığımız her maçta ya puan kaybı gördüm yada karşı takım çok kaçırdı. 1-0 hep ölü taklidi yapıyor gibiyiz. Gomis, fernando ve garry sayesinde buralardayız. Umarım her maç 2-3 gol atarız.

Doğru ben çok üstün oynamadığımız her maçta ya puan kaybı gördüm yada karşı takım çok kaçırdı. 1-0 hep ölü taklidi yapıyor gibiyiz. Gomis, fernando ve garry sayesinde buralardayız. Umarım her maç 2-3 gol atarız.

Umarım ama zor,hele zor fikstüre girdiğimiz zaman bu dediğimin önemi çok daha net anlaşılacak.

O değil de takım mart ayına ligde lider, kupada finale çıkmış şekilde girdi fakat forumda öyle yorumlar var ki sanırsın futbola havlu atmışız, şaka gibi çoğu arkadaş ve yorumları.

1-0 kazanacaksak Basaksehir,Bjk,Akhisar,Gencler macini oyle kazanalim.Ptt ekibi Karabuk karsisinda niye ecel terleri dokuyoruz mazosist misin

Geri
Üst Alt