Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.819
- 12.895
- 2.343
Evet bu akşamki performansımız ardından revize edilmiş yorumları alalım.
0-2 veya 0-3.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet bu akşamki performansımız ardından revize edilmiş yorumları alalım.
Bilmem.![]()
Ben her şeye rağmen rahat bir galibiyet beklemiyorum açıkcası tt arenada oynadığımız ilk maçta da beklentilerimiz farklı galip gelmek yönündeydi ama maçı son anlarda kazanmıştık.
O Karabük'le bu Karabük arasında çok fark var,tam PTT takımı hüviyetinde şu an Karabük.Gol yememiz bile çok skandal olur bence.Gol yemeden 3 puanı alıp gelmek lazım.
1-0 olsun bizim olsun diyelim o halde![]()
Çok ciddiyim 1-3 1-4 kazanmaktansa 0-1'i bu maçlığına tercih ederim,gol yemeden kazanmayı skoru tutmayı beceremeyen takım zor şampiyon olur.Böyle her maç geriye düşüp 2-3 gol atmayı bekleyeceksek yandık.Şampiyon olduğumuz sezonlara aç bak,Trabzon Malatya Sivas Kasımpaşa maçları gibi maçların en az 2'sini 0-1 almışızdır.Bu sene bunu beceremediğimiz için 2-1 kaybettik dördünü de.
Biz çok zor 1-0 maç kazanırız. O kadar malca hatalar yapıyoruz ki son dk korner olur oradan buradan seker Muslera izlerken gol yeriz. Bu nedenle rahat bir maçtan bahsediyorsak bizim için rahatlık 3-0 dan başlar ne yazık ki.
O zaman biraz zor şampiyon oluruz.2014-2015 gibi ne kadar ecel terleri döksek de gol yemeyen bir takıma evrilmemiz lazım bir şekilde.
Doğru ben çok üstün oynamadığımız her maçta ya puan kaybı gördüm yada karşı takım çok kaçırdı. 1-0 hep ölü taklidi yapıyor gibiyiz. Gomis, fernando ve garry sayesinde buralardayız. Umarım her maç 2-3 gol atarız.
Çok ciddiyim 1-3 1-4 kazanmaktansa 0-1'i bu maçlığına tercih ederim,gol yemeden kazanmayı skoru tutmayı beceremeyen takım zor şampiyon olur.Böyle her maç geriye düşüp 2-3 gol atmayı bekleyeceksek yandık.Şampiyon olduğumuz sezonlara aç bak,Trabzon Malatya Sivas Kasımpaşa maçları gibi maçların en az 2'sini 0-1 almışızdır.Bu sene bunu beceremediğimiz için 2-1 kaybettik dördünü de.