Bursa maçındaki kadronun aynısı çıkar inş Fernando oynar bi süre

Bizi 50 puana çıkaracak karşılaşmadır. İyi seyirler şimdiden.

bu tarz şeylerde hep bizi buluyor 11 kişi dizilirler yay civarına

Bize ikinci ve üçüncü bölgede basmayan rakipleri evire çevire yeneriz. Ha önde basan Karabük'ün de kalitesi yetmez zorlamaya. Daha önce de yazdım, en iyi oyunlarını oynasalar 5 yemezler de 3 yerler. Bizimkilerin bu düşüncede olmaması lazım tabi. Onlar işine bakacak.

Bize ikinci ve üçüncü bölgede basmayan rakipleri evire çevire yeneriz. Ha önde basan Karabük'ün de kalitesi yetmez zorlamaya. Daha önce de yazdım, en iyi oyunlarını oynasalar 5 yemezler de 3 yerler. Bizimkilerin bu düşüncede olmaması lazım tabi. Onlar işine bakacak.

Emin olamıyorum valla dediğin Arena için geçerli ama deplasmanda bir türlü olduramıyoruz.Kalecileri devleşir,topları çizgiden filan çıkarırlar bu noktada kilidi erken açmak şart.

İnşallah Akhisar 'dan sonra Karabük deplasmanını da kazanırız da kafalardaki deplasman fobisi yıkılır ve bir seriyi yakalamış olarak gireriz son 10 haftaya ...

Ben böyle şerefsiz tablo görmedim.
IMG_20180301_003151.webp

GSCimbom Mobile App

3 puan bizim olsun galibiyet kadar önemli olan sakatlık , ceza olmasın kritik haftalara giriyoruz ...Hadi aslanlar vurduğunuz gol olsun ...

Ben böyle şerefsiz tablo görmedim.
Ekli dosyayı görüntüle 19050

GSCimbom Mobile App

Şu son 5 maçı bu hafta fb geride bıraktı yenemez dediklerimizi yendi yener dediklerimizi yenemedi. Önceden sorsalar ts 3 gb 3 başak 0 alanya 3 bjk 1 yazardım ama ts 1 gb 1 başak 3 alanya 3 bjk 0 gibi bir tablo çizdiler. Eğer paşa maçını kaybetmeseydik acayip bir avantaj elde edicektik ama olsun şimdi de fena sayılmaz evdeki derbileri almak şartıyla.

11 12 deki dinamik kadro yok yalnız şuan. Alla emanet gidiyoz bu beceriksizlerle çok iyi tablo çıkardı terim. İnş bu periyodu da kazasız geçeriz.

GSCimbom Mobile App

ft bu macı kazanamazsa istifaya cagıracagım

Geri
Üst Alt