Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Bu adamı hamle oyuncusu olarak kullanmak gerek gerçi dünde sonradan girip sıvadıfeghouli oynamasın yeter.
Bu Alemin Tek Kralı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adamı hamle oyuncusu olarak kullanmak gerek gerçi dünde sonradan girip sıvadıfeghouli oynamasın yeter.
Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz: "Galatasaray maçına farklı formatta hazırlanacağız"
bu tarz şeylerde hep bizi buluyor 11 kişi dizilirler yay civarına
bu tarz şeylerde hep bizi buluyor 11 kişi dizilirler yay civarına
Bize ikinci ve üçüncü bölgede basmayan rakipleri evire çevire yeneriz. Ha önde basan Karabük'ün de kalitesi yetmez zorlamaya. Daha önce de yazdım, en iyi oyunlarını oynasalar 5 yemezler de 3 yerler. Bizimkilerin bu düşüncede olmaması lazım tabi. Onlar işine bakacak.
Emin olamıyorum valla dediğin Arena için geçerli ama deplasmanda bir türlü olduramıyoruz.Kalecileri devleşir,topları çizgiden filan çıkarırlar bu noktada kilidi erken açmak şart.
İşin kötü yanı,kilidi kıracak bir adam yok.Şut tehdidi adamakıllı olan bir Feghouli var,çok az da Rodrigues.Gomis'i 18'de topla rahat bir şekilde buluşturamazsan zor gol atar.
2011-2012de de öyleydi...fenerin ardından trabzonla oynadık.ve yine 2012-2013te de öyleydi.fenerin ardından trabzonla oynadık
Olm sende nası bi hafıza var lan. Benim bellek 64 mb 1 haftalık kayıt alıyor.2011-2012de de öyleydi...fenerin ardından trabzonla oynadık.ve yine 2012-2013te de öyleydi.fenerin ardından trabzonla oynadık
10 sene önce söylenen sözü bile unutmam benOlm sende nası bi hafıza var lan. Benim bellek 64 mb 1 haftalık kayıt alıyor.
GSCimbom Mobile App
Evden duyulmaz yalnız.ft bu macı kazanamazsa istifaya cagıracagım
sen geldin bahar geldift bu macı kazanamazsa istifaya cagıracagım