O değil de takım mart ayına ligde lider, kupada finale çıkmış şekilde girdi fakat forumda öyle yorumlar var ki sanırsın futbola havlu atmışız, şaka gibi çoğu arkadaş ve yorumları.
tam olarak bahsetmek istediğim bu futboldan anlamıyolar bari belli etmeseler.. iyi ki bizim teknik ekip bunları okumuyo çok art niyetli yorumlar

En kolay son maçımız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

karabük maçını alırız bence sıkıntı yok

laubali olduğumuz her maç zor geçer. benim oyunculardan özelliklede arap oyuncularımızdan yana sıkıntım var. onlar profosyonel olup disipline girerse her maç rahat geçer bence. karabük maçı ciddiye alındığında son derece rahat geçeceğimiz bir maç olacaktır

selçuk dün akşam sahada mıydı neydi belli bile değildi.
ne pas atıyor nede defanstan gelip top çıkartıyor.
selçuk tolga donk

bu 3lüden her hangi 2si aynı anda orta ikili oldukları her maç sıkıntı çekiyoruz zaten.
o yüzden fernando kesin olarak oynamalı.
en azından fernandonun yanında kazmalardan 1 tanesi oynasın.

Ulan deplasman fobisini bize de aşıladı sanırım takım.Rüyamda ilk yarıyı 1-0 yenik kapatıyoruz dakika 67'de Gomis'le beraberliği yakalıyoruz sonrasını hatırlamıyorum :D

Ya oynadığımız her deplasman sıkıntı olduğu gibi maçın bileti bile sıkıntı kardeşim bir doğru düzgün rahatlıkla bilet satışa çıkmadı hiç bir deplasman

Evvela kazanalım da skor da önemli tabi.

Başak ve Beşiktaş’a karşı ikili averajda gerideyiz ama en ciddi rakip de fikstürü ile Fenerbahçe. Kadıköy’de yenilmezsek genel averaja bile kalabilir lig.

Ayrıca üçlü averaj bile olabilir o cenki sıkışık bir tablo var. Genel averaj için +3-4 diferans olmalı bu maçta. Beşiktaş ve Başakşehir 5 attı mesela.

Karabük'e karşı kalesini gole kapayamayan bir ekibin bu 4 maçta gol yemeyeceğini öngörmek pek olası gelmiyor bana.

52 gol attık 23 maçta karabüğe karşı sadece 1 tane atıp üstüne yatmamızı bekleme 3 1 alırız 4 2 alırız 5 2 alırız ama illa gol yeriz ve çok atarız

selçuk dün akşam sahada mıydı neydi belli bile değildi.
ne pas atıyor nede defanstan gelip top çıkartıyor.
selçuk tolga donk

bu 3lüden her hangi 2si aynı anda orta ikili oldukları her maç sıkıntı çekiyoruz zaten.
o yüzden fernando kesin olarak oynamalı.
en azından fernandonun yanında kazmalardan 1 tanesi oynasın.

orta sahada en iyi tercih suan fernando-donk olur, ha donk oynayamiyorsa linnes oynasin orta sahada. tolga ve selcugun 1 gram katkisi yok

4 veya 5 atarız atmalıyız bundan sonraki 10 hafta kolay maç yok olanı değerlendirelim

Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz: "Galatasaray maçına farklı formatta hazırlanacağız"

Geri
Üst Alt