Şov yapacağız

Bu Alemin Tek Kralı

Son düzenleme:
İşin kötü yanı,kilidi kıracak bir adam yok.Şut tehdidi adamakıllı olan bir Feghouli var,çok az da Rodrigues.Gomis'i 18'de topla rahat bir şekilde buluşturamazsan zor gol atar.

Kendi sahasina kapanan ve ileri cikmiyan takimlarla derdimiz yok.. ustumuze gelen rakiplerde bir sekilde bocaliyoruz.

Adi pislik insanlar hala deplasman maçı biletlerini satışa çıkarmadılar nasıl rant var be kardeşim

Adi pislik insanlar hala deplasman maçı biletlerini satışa çıkarmadılar nasıl rant var be kardeşim
Deplasman tribününde bilet bulabilecegini sanmiyorum, cünkü cikmasi ile bitmesi bir oluyor.
uA komple aliyormus, artik kendimi aliyor yoksa yönetim tarafindan mi veriliyor bilmiyorum.

Karabükspor bu sezon Süper Lig'de yerli oyuncularının gol atamadığı tek takım konumunda bulunuyor.

Kesin gol yeriz simdi.

Ben herkes gibi rahat değilim vala şu maçın önemi neyse ts maçıda aynı benim için hepsi birer final.

Deplasman tribününde bilet bulabilecegini sanmiyorum, cünkü cikmasi ile bitmesi bir oluyor.
uA komple aliyormus, artik kendimi aliyor yoksa yönetim tarafindan mi veriliyor bilmiyorum.

yönetim kapatıyor

geçen sene Eskişehirspor un deplasmanda oynayacağı maçta yönetim tüm biletleri kapatmıştı taraftara 150 tl den satmaya çalıştırlar

30 tl ye bilet bedeli kalanına kulübe yardım makbuzu kesiyorlardı

yönetim kapatıyor

geçen sene Eskişehirspor un deplasmanda oynayacağı maçta yönetim tüm biletleri kapatmıştı taraftara 150 tl den satmaya çalıştırlar

30 tl ye bilet bedeli kalanına kulübe yardım makbuzu kesiyorlardı
Yaziklar olsun diyorum,.
Millet takimi özlüyor, kirk yilin basi deplasmana gelince takimi Galatarasaray taraftarlarinin arasinda izleme imkanina ambargo koyuyorlar.
Sonra taraftar tü kaka, he canim he.

Son düzenleme:
Erken gol çok önemli. Rakibin direncini dakikalar ilerledikçe arttırmadan işi bitirmeliyiz. İlk 20 dakika da sağlam bir baskı ve golü bulursak rahat bir maç geçiririz. İlk devre bulamazsak ikinci yarı ölümüne mücadele edecek bir Karabük görürüz karşımızda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kasımpaşa maçında iyi oynadık ama kaybettik
Akhisar maçında hiçbir şey oynamamıza rağmen kazandık

Bazen deplasman maçlarında iyi oyundan ziyade 3 puana odaklanmak lazım özellikle ligin son 11 haftasına girdiğimizi düşünerek. Evet Karabük 'e karşı esip gürleyebiliriz ama ondan sonraki 2 deplasman maçımız fb ve gençlerbirliği maçında ne olursa olsun en az 4 puan şart ...

Geri
Üst Alt