bjk bu fb maçının üzerine bu depe gidiyor puan kaybı yüzde bin beşyüz.

Bjk ile bu hafta vedalasiriz gibi.Bu sonuc Basak-bjk maci icin hayirli mi olur bilemiyorum.Yaristan koparlarsa Basak'a yatacaklarini dusunuyorum.

bjk bu fb maçının üzerine bu depe gidiyor puan kaybı yüzde bin beşyüz.
lens mens oynarsa trabzonun handikap yapmasi gerekir normalde ama basak macinda gördügümüz ts rakip yari sahayi görürse o da basari sayilir :asd22:

Bjk ile bu hafta vedalasiriz gibi.Bu sonuc Basak-bjk maci icin hayirli mi olur bilemiyorum.Yaristan koparlarsa Basak'a yatacaklarini dusunuyorum.
Ikinci olup Sampiyonlar Ligi ihtimali var . Ayrica sampiyonluk sansi da tamamen bitmeden yatacaklarini sanmam .

İşin içinde bu hamsi kafalar olduğu için bu maçta herşey olabilir.Kargalar yorgun fakat 1 tane atıp yatabilir üstüne.Ts de kafasız Burakın olmaması büyük avantaj hamsiler için.En azından maçı satan bir gavat olmayacak.

Kayseri veya Sivas deplasmanı olsa 3 tane yiyip gelirlerdi, hamsi beyinliler berabere bitirebilirse iyi.

Trabzonspor'da Yusuf Yazıcı, hastalığı nedeniyle antrenmanlarda yer alamadı derbide oynaması zor.(Fanatik)

Bu maca neden derbi deniliyor anlamiyorum ?

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0-3 felan biter klasik hamsi bize kıçını yırtar rakiplerimize yatar

Rodallega ve Castillo şart o zaman Yazıcı yoksa bu ikisi ile Bjkyi geçen sene yeniyorlardı az daha

Geri
Üst Alt