17/18 H:25 | Beşiktaş 1-0 Gençlerbirliği | MS | 10 Mart

Gençler'de bir çok eksik var. Beşiktaş inanılmaz moralli ve formda. Maç Ankara'da olsa bir ihtimal verirdim ama şimdi çok zor.

Önümüzdeki haftaki maçların sonucuna göre 31.Haftadaki Galatasaray-Bjk maçı ligin final maçı olur. Tarih olarak 29 Nisan'a geliyor.

genclerde eksik var ama pek de önemli eksikler değil galiba.nasıl olsa alısık bjk böyle durumlara.trabzon macında burak yoktu,basaksehir macında emre ve epiranu yok.balda ve şikede(bilhassa hakem şikesinde)kademe atlıyolar her dönem.

genelde hakemin alnından öper bjkliler her maç ama keşke bu maç hakeme saldırsalar,bişeyler zoruna gitse de sahaya inseler gelmişine,geçmişine,7 düveline soktuklarım.

sizin övülecek bi tarafınız yok renksiz köpekler.gecen sene hakemle şampiyon oldunuz.bu senede hakemler sayesinde şampiyonluga oynuyosunuz.

s-8162d88bd68c171a37ef5e393462687b9f758830.gif
size gelsin

Son düzenleme:
Şüphesiz ki sayın Ümit Özat hocam Beşiktaşlıları evlerine üzgün bir şekilde yollayacaktır.

Maç zora girdiği an,Beşiktaş'ı üzmeyin kuralı devreye girer.

Rakip takımın başında Rıza yok, Ümit var. Bu sebeple herkesi ümitvar olmaya davet ediyorum.

Kolay lokma olmaz GB, süpriz bir puan kapabilirler, düşme potasından daha da uzaklaşmaları için her puan altın onlar için, akşam enteresan şeyler olabilir.

Rakip takımın başında Rıza yok, Ümit var. Bu sebeple herkesi ümitvar olmaya davet ediyorum.

Kolay lokma olmaz GB, süpriz bir puan kapabilirler, düşme potasından daha da uzaklaşmaları için her puan altın onlar için, akşam enteresan şeyler olabilir.
Bjk handikap yapar

Bu Alemin Tek Kralı

Beşiktaş yenilmez.

Beşiktaş Galibiyeti: %51

Beraberlik %48

GB Galibiyet %1

G.Birliği ve Başakşehir maçlarında toplam 3 puan alırlarsa çok iyi olur. 4 puan ve üstü hoş olmaz. 2 puan ve altı muazzam olur.

gbirliği takım otobüsünü altunizadede a.yıldırımın ofisine takriben 250 mt mesafede park halinde gördüm,aziz başkan tarlalari sürmüş belli ki,..

Evi damı arabayı satıp bjk ye oynayın

Bu Alemin Tek Kralı

Geri
Üst Alt