17/18 H:25 | Beşiktaş 1-0 Gençlerbirliği | MS | 10 Mart

3EMnXr.jpg

Totemlerimize devam edelim.

YÖNETİM

Şu Serkan Şafak trollü seni bile yoldan çıkardı ya, daha neler göreceğiz bakalım.

Yazıklar olsun.

İtiraz ediyorum. Asıl sen trollük yaptın Fener cevabıyla. Evkur Yeni Malatyaspor deseydin bile bu cevabı vermezdim. Senin gibi futboldan anlayan birine yakıştıramadım Fenerbahçe tahminini. Çok şaşırdım.

İtiraz ediyorum. Asıl sen trollük yaptın Fener cevabıyla. Evkur Yeni Malatyaspor deseydin bile bu cevabı vermezdim. Senin gibi futboldan anlayan birine yakıştıramadım Fenerbahçe tahminini. Çok şaşırdım.

Şu anki şartlarda favori Beşiktaş. Maalesefki öyle.

Ha saçma sapan puan kayıplarına devam ederlerse zaten olamazlar lakin, önümüzdeki 6 maçın 4ü çok zor geçecek, buradan nasıl çıkacağımızı kestiremiyorum.

Ne guzel kafa aciyorsunuz ya.

Alpay adminimiz sizle gurur duyuyo.

Şu anki şartlarda favori Beşiktaş. Maalesefki öyle.

Ha saçma sapan puan kayıplarına devam ederlerse zaten olamazlar lakin, önümüzdeki 6 maçın 4ü çok zor geçecek, buradan nasıl çıkacağımızı kestiremiyorum.

Beşiktaş de gözümü ye; mantıklı. Evet bence de iki favori var:

Beşiktaş ve Galatasaray.

Fenerbahçe cevabını mizah olarak kabul ediyorum ve bu bahsi burada kapatıyorum. :)

Şöyle dakika 90’ da sesenyon koysa 0-1 bitse ne olur be:)

Beşiktaş de gözümü ye; mantıklı. Evet bence de iki favori var:

Beşiktaş ve Galatasaray.

Fenerbahçe cevabını mizah olarak kabul ediyorum ve bu bahsi burada kapatıyorum. :)

Normal şartlarda olamamaları lazım da işte Babel ve Talisca form tuttu yine üstüne Negredo hemen her maç deli asistler yapıyor.

3 sene üst üste Beşiktaş şampiyonluğuna Türkiye hazır değil.

Normal şartlarda olamamaları lazım da işte Babel ve Talisca form tuttu yine üstüne Negredo hemen her maç deli asistler yapıyor.

3 sene üst üste Beşiktaş şampiyonluğuna Türkiye hazır değil.

Niye bize hiç şans tanımıyorsun? Kesinlikle diğerlerinden kötü değiliz. İç saha maçların hepsine 3 puan yaz. Bunun yanında Fenerbahçe dışında deplasman yok korkmamız gereken. Ne düşünürsen düşün bilmiyorum ama bu saatten sonra maç çok zor kaybederiz.

Niye bize hiç şans tanımıyorsun? Kesinlikle diğerlerinden kötü değiliz. İç saha maçların hepsine 3 puan yaz. Bunun yanında Fenerbahçe dışında deplasman yok korkmamız gereken. Ne düşünürsen düşün bilmiyorum ama bu saatten sonra maç çok zor kaybederiz.

Hiç şans tanımadığımı nereden çıkardın?

Geri
Üst Alt