Maalesef forumdaki Besiktas sempatizanlarini sevindirecek bir sonucun cikagacagina dair kötü hislerim var bu mac ile ilgili.
Yok tam tersi ben pek yokum bu aralar forumda. Asıl benden o ismi zikredilen şahsiyete ekmek çıkmıyor desek daha doğru olur.
Sıkıntı yapma. Yüksek ihtimal kazanacaklar. Olağan olan da bu. Kalan tüm maçlarda puan kaybedecek değiller ya... Sen şampiyon olacağımız gün ne yapacağını hafiften kafanda planlamaya bak. Güven bana. Hislerimde yanılmam.
Şampiyonuz!
Ben bir haftadır yoğun bir eğitimde idim. O yüzden pek foruma uğrayamadım sayın Kaya.Kenan da yok ortalıkta iki gündür. Mehmet Bey de... Siz de yoktunuz Türker Bey.
Ben bir haftadır yoğun bir eğitimde idim. O yüzden pek foruma uğrayamadım sayın Kaya.
Ayrıca Kenan'ı dün forumda gördüm lakin Mehmet Bey'i göremedim.
Teşekkür ediyorum.Başarılarınızın devamını dilerim Erman Bey.
Konu siz ve yemek kombinasyonu ise mevzuyu bilmiyor olmama rağmen net bir şekilde Mehmet Bey'in tarafındayım diyebilirim sayın Kaya.Mehmet Bey pancarı bilmediğimi iddia ettiği 2 gün öncesinden beri görünmüyor. Yazılanları çok çarpıtıyor; çok.
Teşekkür ediyorum.
Konu siz ve yemek kombinasyonu ise mevzuyu bilmiyor olmama rağmen net bir şekilde Mehmet Bey'in tarafındayım diyebilirim sayın Kaya.
İyi forumlar.