GSCimbom
17/18 H:25 | Beşiktaş 1-0 Gençlerbirliği | MS | 10 Mart
Murat Saylak

17/18 H:25 | Beşiktaş 1-0 Gençlerbirliği | MS | 10 Mart Sayfa 6

Murat Saylak ·

Cevap
403
Okunma
26,5K
Sayfa
6/21
Beşiktaş10Gençlerbirliği10 Mart
Maalesef forumdaki Besiktas sempatizanlarini sevindirecek bir sonucun cikagacagina dair kötü hislerim var bu mac ile ilgili.

Tüm rakipler takılmasın Bjk veya Fenerden birisi yensin herkesin takıldığı haftada takılma hastalığımız var malum

Maalesef forumdaki Besiktas sempatizanlarini sevindirecek bir sonucun cikagacagina dair kötü hislerim var bu mac ile ilgili.

Sıkıntı yapma. Yüksek ihtimal kazanacaklar. Olağan olan da bu. Kalan tüm maçlarda puan kaybedecek değiller ya... Sen şampiyon olacağımız gün ne yapacağını hafiften kafanda planlamaya bak. Güven bana. Hislerimde yanılmam.

Şampiyonuz!

Sıkıntı yapma. Yüksek ihtimal kazanacaklar. Olağan olan da bu. Kalan tüm maçlarda puan kaybedecek değiller ya... Sen şampiyon olacağımız gün ne yapacağını hafiften kafanda planlamaya bak. Güven bana. Hislerimde yanılmam.

Şampiyonuz!

Ben aksini söylemiyorum ki zaten :D

Benim derdim buradaki yavru kartallar ile.

Ben bir haftadır yoğun bir eğitimde idim. O yüzden pek foruma uğrayamadım sayın Kaya.

Ayrıca Kenan'ı dün forumda gördüm lakin Mehmet Bey'i göremedim.

Başarılarınızın devamını dilerim Erman Bey.

Mehmet Bey pancarı bilmediğimi iddia ettiği 2 gün öncesinden beri görünmüyor. Yazılanları çok çarpıtıyor; çok.

Dün Başşak kazansaydı bir deplasmandan daha 3 puanla döndüler 53 puan oldu sadece bjk maçları kaldı kendi sahalarında 1 numaralı favori yorumları olacaktı.

5-0'lık bjk galibiyetinden sonra tinercileri şampiyon ilan etmeyelim lütfen.

Besiktas'in ASY'ye sampiyonluk umudu ile gelmesini istiyorum, orda agizlarini burunlarini dagitip gondericegiz, popolari fazla kalkti bunlarin, tiner ceke ceke.

Geri