burnuma pis kokular geliyor GSC

:D:D Hayır hayır. Galatasaraylı refleksiyle değil Fenerbahçe maçının ardından 'güzel oyun' arayışıyla bunu yazdım. Bu açık futbolu değerlendirip farklı kazanacağımızı düşünüyorum bir Galatasaraylı olarak. En az 4 gol atarız diye tahmin ediyorum.

Maicon'un golü var.

Bu maçı kazanıp haftaya Kadıköy'deki derbiye Fener'in 6 puan önünde girmeliyiz ki haftaya stresli olan taraf biz değil onlar olsun.Ancak ne olursa olsun bu maçı kazanmamız gerekiyor.Bu maç için tek endişem Sergen'in Konya'nın başına geçmesi.Geçen yıl da Kayseri'deyken bizi yenmişti ve çalıştırdığı takımlar ilk 4-5 hafta çok iyi form tutuyor.

bizimkiler stres yapmazlarsa alırız macı bence yeter ki yine stres yapmasınlar

Umarim kart sinirinda olanlar kart görmez. Zaten dar kadromuz var bir de böyle olasi eksiklerle ugrasmayalim haftaya Kadiköy de.

Ha Selcuk 90.dakika da Belhanda vari kirmizi kart görse ve haftaya cezali duruma düsse buna cok ama cok sevinirim.

Umarim kart sinirinda olanlar kart görmez. Zaten dar kadromuz var bir de böyle olasi eksiklerle ugrasmayalim haftaya Kadiköy de.

Ha Selcuk 90.dakika da Belhanda vari kirmizi kart görse ve haftaya cezali duruma düsse buna cok ama cok sevinirim.
Beşiktaşın yaptığı enayiliğin aynısını biz yaptık :mad: onlar da önlerinde Karabük maçı varken cezalıları temizledikleri için 2 cezalı vermişlerdi ama bir şekilde fener maçını aldılar.Bizim de önümüzde Karabük maçı varken tek kart bile yemedik.Şimdi bakalım hangi maça denk getireceğiz :mad:

Geri
Üst Alt