rakiplerden sonra oynamak bizim ergenleri yine anlamsız strese sokmasa bari

Mapustan çıktık.İlk mesajımızı yazalım.Artık arkaya bakmadan gaza basma vakti.En son oynamaktan nefret ediyorum.Bir iş gelirse başımıza bu en son oynayıp stres yüklenmekten gelecek.Mümkünse maçları Cuma'dan veya en kötü Cumartesi'den oynayıp bitirelim.Sırf bu sebepten içimde az da olsa endişe var bugün için

Mapustan çıktık.İlk mesajımızı yazalım.Artık arkaya bakmadan gaza basma vakti.En son oynamaktan nefret ediyorum.Bir iş gelirse başımıza bu en son oynayıp stres yüklenmekten gelecek.Mümkünse maçları Cuma'dan veya en kötü Cumartesi'den oynayıp bitirelim.Sırf bu sebepten içimde az da olsa endişe var bugün için
Hosgeldin :)

Sahaya gomecegiz torkuyu icini ferah tut.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoşgeldin civelek

Bu Alemin Tek Kralı

3 kez ''Sen olsan bari'' dinleriz gibi.

Bu maçı kazanamazsak çok şey kaybederiz.Kim sarı kart görürse görsün önemli değil.Vura kıra kazanmalıyız.

Atiker Konyaspor'un 11'i: Serkan, Selim, Jonsson, Ferhat, Skubic, Volkan Şen, Moke, Fofana, Mehdi, Milosevic, Eto'o

Selim, Ferhat ve Volkan gibi 3 tane kazma oynuyor.​

Geri
Üst Alt