GSCimbom
Uğur İz

17/18 H:25 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 11 Mart Sayfa 23

Uğur İz ·

Cevap
1,9K
Okunma
94K
Sayfa
23/97
Mapustan çıktık.İlk mesajımızı yazalım.Artık arkaya bakmadan gaza basma vakti.En son oynamaktan nefret ediyorum.Bir iş gelirse başımıza bu en son oynayıp stres yüklenmekten gelecek.Mümkünse maçları Cuma'dan veya en kötü Cumartesi'den oynayıp bitirelim.Sırf bu sebepten içimde az da olsa endişe var bugün için

Mapustan çıktık.İlk mesajımızı yazalım.Artık arkaya bakmadan gaza basma vakti.En son oynamaktan nefret ediyorum.Bir iş gelirse başımıza bu en son oynayıp stres yüklenmekten gelecek.Mümkünse maçları Cuma'dan veya en kötü Cumartesi'den oynayıp bitirelim.Sırf bu sebepten içimde az da olsa endişe var bugün için
Hosgeldin :)

Sahaya gomecegiz torkuyu icini ferah tut.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoşgeldin civelek

Bu Alemin Tek Kralı

Atiker Konyaspor'un 11'i: Serkan, Selim, Jonsson, Ferhat, Skubic, Volkan Şen, Moke, Fofana, Mehdi, Milosevic, Eto'o

Geri
Üst Alt