Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
17/18 H:25 | Galatasaray 2-1 Konyaspor | MS | 11 Mart
Donk, paşa maçında yanındaki adama rövaşata vurdurup golü yedirdi.
Bugünde selçuk ile birlikte topu iskalayarak golü yedirdi.
Serdar'in varlığı zarar.
Yok yere faul yaptırip gol pozisyonunu yarattı.
Mariano her geçen gün ne kadar vasat bir oyuncu olduğunu kanıtlıyor.
Bu kadar aceleci davranmanın lüzmu yoktu dakka 1 de gol yiyoruz çok acele ediyoruz sakin kalsak atmıştık çevircez ben inanıyorum bu şekilde geriden gelip kazanmak takıma ivme kazandırır ikinci yarının başında gol bulmak kaydıyla.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Girmiyor değil adamlarımız mal ne girmiyor ? gomisin bana bir taneniz dermisiniz gomis bir tane kopma noktamız olan maçta gol attı işe yaradı varmı aranızda bunu söyleyecek ? Maicon ve muslera efendi dövüle dövüle kovulmaları lazım topu oyuna 2 3 dakkaya sokuyolar bile bile geride olduğumuz halde. Mariano desen çöp ötesi oynuyor , 1 tane isabetli kornerimiz varmı bu sezon bizim ? bi maçta atılan bu oyuncuları bu takıma getiren adamın allah belasını versin ben başka hiç birşey demiyorum.
Ha bide o stadda ki taraftarlar yazıklar olsun , hepiniz sosyal medyaya satılmışsınız elde telefon facebook instagrama fotoğraf atıyorsunuz herhalde 40 bin kişiden 20 saniye ugultu cıkmazmı vodafone arenada tolgay atiba 2 lisi yere yatan oyuncuları omuzlarından sürükleye sürükleye cıkarıyorlar dışarı hiç birinizde ruh yok hak etmiyorsunuz arkadaşım ciddi ciddi gram hak etmiyoruz.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.