forumdaki kuş misafirler siteyi çökertti...

maçtan sonra da burada olun lan ezikler

Konya yatmaya gelmiş onun bunun çocukları
Sergen denen it oğlu it bir tek bizim maçlar da böyle hırslı

TapaTalK

Konya kadar şerefsiz bir takım yok. Volkan ve Serkan itleri en az 10 dakıkasını yedi maçın

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

telefonu bırakın adam gibi bağırın lan yeter

65den once beraberlik golu gelmezse galibiyeti unutalim

Bu arada Fernando acilen Donk yerine oyuna girmeli

Rodrigues neden kanatta değil vallahi çıldıracağım adam 10 numara gibi orta alanda bekliyor

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takımda bir rehavet gördüm ben. Buna rağmen gol olacak pozisyonlarımız oldu. Adam gibi oynayıp ikinci yarı almalıyız şampiyon olmak istiyorsak.

konya 11 kişi defans yapıyor top ayaklarına geldiğinde zaten direk yatıyorlar. şu sarı kartı olan oyuncuların üzerine oynasak eksik kalsalar daha rahat olacağız. umarım terim ikinci yarı topu şişirmeye başlamaz.

Sansimiz da yok bugün hic.

Ilk devre bitmeden Maicon'un topu girse Konya cökerdi bence.

Çok kötü herkes ama belhanda ve feguli sezon başından 9 kişi oynatıyor takımı bu malukatlar

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan izleyemiyorum da neler neler dönmüş öyle ya. Gomis penaltı kaçırmış. Maicon’un kafa vuruşu direkten dönmüş. Mariano cezalı duruma düşmüş. Yener miyiz Konya’yı. Çünkü yenemezsek gerçekten şampiyonluk şansı biter. Önümüzdeki yıl için hazırlıklara başlayalım.

serdar aziz denen gereksizin gereksiz faulü sonrası gol yememiz hiç şaşırtmadı bizi. bu rezil herif nasıl hala bu takımda oynayabiliyor aklım almıyor

Hay ya ilk defa mac kacirdik skora bak arkadas.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt