Sergen Yalçın: "Seyirci baskısı, yanda şov yapanlar, yerde yatanlar... Hakeme baskı. Böyle uyduruk penaltı olur mu ya?"

Ruhum 25 saniyeliğine bedenimden ayrıldı 2. Golden sonra statta.

DYB1rL9WsAI9xew.jpg

Ya ilk dk da gol yemeyi gectim penaltiyi atsak ilk yarida is bitmisti. Sanssizligimiz bu mac son olsun diyelim onumuze bakalim.

Bu kadar şanssız olduğumuz bir maç hatırlamıyorum Serkan'ı da unutmamak lazım tabi.

Anadolu takımından ilk golü yersen işin bitti demektir bu içeride'de dışarıda'da bakmayın bugun bu maçın döndügüne 2.cisi olmaz telafisi yok. Artık onlarda güçlüler 2011 dönemi gibi 2-0 4-2 dönüş yapmak yok öyle kolay kolay.O değilde biz bu apaçi belhanda ile maiconu napıcaz bilmiyorum bize çok sıkıntı yaşatıcak bu heriler. Konyaya zorlandık evimizde başakşehir beşiktaş maçlarında napıcağız biz ?

Off yeni geliyorum kendime
Nefes nefeseyim
Kalbi olan izlemesin bizim maçları

TapaTalK

10 yaş yaşlandım yeminle.Ne ses kaldı ne boğaz.Bu galibiyet hakemden başlayarak sergenin, serkan kırıntılının, volkan şenin ve tüm kuşların gtne girsin.

Fatih Terim: "Sinan, takımın tek solak oyuncusu. Yetenekli bir oyuncu. Sinan'ın 1 senesi daha var. Sözleşmesi bitene kadar bizim kendisine yeni mukavele yapmamızı sağlamalı. Çok çalışıyor. O da saha içinde her şeyi yapabilecek kapasitede. Şu anda Yasin'in önünde."

Yarın doğum günüm. Güzel bir hediye oldu bu yıl.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt