DXqgda8WkAAtwfw.jpg

DXqgoHsW4AAOjkR.jpg

mariano->linnes
feghouli->yasin
fernando->donk

hic riske gerek yok

fernandoya uydurma kart çıkartrıp cezalı durumu düşürse yeter zaten fener maçı için.
diğerleri bir şekilde yeri tam olmasada dolabilir ama fernando olmadı mı ki halimiz ortada.

Fernando bu maç 11 çıkmazsa Fener maçında olmaz.

Bu maç da kritik. Karabük maçında çekingen ve yok gibiydi. Sert maçta sırıtır ki rakip de sırat köprüsünde.

Donk-Selçuk çıkar gibi yine. Linnes zaten Mariano’yu kesmişti son haftalarda 11 oynaması sürpriz olmaz. Feghouli-Yasin şüpheliyim ben.

Alayci bir mac olur dusuncesindeyim

top sektirmeler , topuk paslari , ikiye birler ile kale icine girmeler , ve finalinde laubali hareketlere kacirilmis bir ton gol ve skor tabelasinda 4-1 mesela

keske buyuk maclar , derbiler hic gelmese

Gösteri maclari disinda böyle bir maci kim oynamis da biz oynayalim yahu?
Feci durumda olan Karabüge karsi bile böyle bir sey olmadi.
Karsimizda ki rakip düsme potasinda olan ve bu yüzden kolay teslim olmama ihtimali yüksek olan bir takim.

O kadar keyifli bir gece, o kadar rahat bir galibiyet olacak ki hiç şüphem yok.

Tek sıkıntı sarı kart sınırındaki oyuncuların kart görme ihtimali. Sınırdaki Mariano, Feghouli ve Fernando oynamasa risk belki ama alınmaya değer. Feghouli'yi bilmiyorum ama Fernando ve Mariano'suz Kadıköy zor geçilir.

Fatih hocam fernando oynatsyacağım diye formunun zirvesindeki pogbayi kesik atma gibu bir düşünce içind e olmaz umarım fernandonun yürüyecek hali yok

Bu Alemin Tek Kralı

Yahu yürüyecek hali olmayan adam oyuna girdikten sonra oyundan cikan Donku ayri tutuyorum, diger orta saha oyuncularindan daha etkili oynadi, daha cok göze batti.

Su maca forumdan kadro kursak , onlari da hic anlasamayan kisilerden secsek , konya maci son 10 dk da anca cozer

o kalibrede bir takimla oynuyoruz , lig bizim icin ondan sonraki hafta basliyor

gol yemeden kazanırız bence konya bu sene çok kötü. maçı alıp kayıpsız kadıköy'e gideriz başak-bjk maçı ile birlikte o hafta işin rengi belli olur artık.

gönlümüz takımımızdan yana inşallah şampiyon olacağız bu sene.

net bir skor aliriz tahminim 8-0

Fernando bu maç 11 çıkmazsa Fener maçında olmaz.

Bu maç da kritik. Karabük maçında çekingen ve yok gibiydi. Sert maçta sırıtır ki rakip de sırat köprüsünde.

Donk-Selçuk çıkar gibi yine. Linnes zaten Mariano’yu kesmişti son haftalarda 11 oynaması sürpriz olmaz. Feghouli-Yasin şüpheliyim ben.
yahu fernando oyuna girdiginde mac zaten coktan bitmisti, kasmasini gerektiren bir durum yoktu. umarin fernando-donk cikar ve eslcuk rezaletine katlanmak zorunda kalmayiz

Fernando, Mariano ve Feghouli sınırda. Kart yerlerse derbide yoklar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne yazık ki başak puan kaybı yaşamaz. Umarım sergene gelişine vururuz.

images

Mariano ve Feghouli'nin Bursaspor maçında kart görüp cezayı temizlemesi gerekirdi. Karabük'e karşı oynamasalar da olurdu. Nasıl atlanır böyle bir şey hayret yani.

Geri
Üst Alt