Sergen'den bekledigim kadro: Serkan, Skubic, Moke, Filipovic, Ömer, Jonsson, Bourabia, Orkan, Fofana, Eto'o, Jahovic.

Kaliteli mac olmasini bekliyorum. Iki takimda acik oynar. Kesinlikle kazanmaliyiz.

Can BÜYÜK

Bu sanal alem öyle bisey ki, seni sokakta görse el pence duracak kisiler burada bik bik ötüyor. Takma o malum kisiyi (ismi lazim degil). Sikintili bi cocukluk gecirmis belli ki.

Rahat 3-4 gol atarız bence Sergene yazık olacak 1 hafta bekleyebilirdi gelmeyi

filipovic sezonu kapatmış reis
Bu bizim icin iyi haber. Selim veya Volkan oynarsa fark basariz kesinlikle. Kupada bile elek oldular bile karsi bu ikili ile. Aykut'un bir dönem yaptigi gibi Jonsson'u stoperde oynatabilir, bu durumda da bosnali genc cocuk orta sahada görev yapar.

Ben Fofana'yi tutarsak gol yiyecegimizi düsünmüyorum. Biz kendi sahamizda 7 gol yemisiz, Konya ise deplasmanda 9 gol bulmus. Tabi Sergen'e göre iki tane defansif futbol meraklisi hoca vardi baslarinda, bizim istatistik daha önemli. Yedigimiz 7 golün 4'ünü iki macta yemisiz. Akhisar ve Karabük. Akhisar macinda Maicon kendi kalesine atti, Olcan 50 metreden avladi, Karabük macindaki 1 golde uydurma penaltiydi yani. Sonuc olarak bakildiginda kirmizi kart, penalti, kendi kalemize gol veya 50 metreden gol yemezsek rakiplerin 1'den fazla gol atma ihtimali SIFIR bize karsi. Bunlarin cogu birlikte yasanmali ki 2 gol yiyelim. Kendi sahamizda gol ortalamamiz 3 ;)

Sergen takımları genelde ilk 2-3 hafta ters sonuçlar alıyor o yüzden keşke Özdilek devam etseydi. Ama bahanesi olmayan bir maç.

Geçen sene Kayseri, Beşiktaş hattında ligi verdik. Benzerine katlanamayız.

1-0 da olsa kazanmamız şart. Rakip bulunduğu pozisyona oranla kapasiteli bir takım. Beşiktaş’ın deplasmanda Trabzon’u yenmesi ile maçın önemi arttı.

Konya
Fenerbahçe(D)
Trabzonspor
G.Birliği (D)

serisinde 9 puan şart. Gelirse sonra ki periyot da bırakmaz takım.

Guney 118'e anca alabildim.Ins. Konyali arkadaslarimiz ustume cisim falan atmazlar.Sakat bir tribun gibi gozukuyor.

vurur geceriz yav sikinti yok

Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)

Bilet kalmamış yalnız nerdeyse. 7.Kategoriden zor buldum 3 tane bilet.tıklım tıklım olur heralde stad pazar günü.

Pazar günü de stadyum dolmayacaksa zaten hiç şampiyonluk telaffuzu etmeyelim.

Ayni gecen senenin Kayseri maci gibi ortam olustu
orda kazanamadik ve sampiyonluk gitti
bu hafta sonu kazanirsak kimse durduramaz bu takimi...

Bu macı alıp önümüze bakalım asıl fikstürümüz bu mactan sonra başlıyor...

Geri
Üst Alt