- 26 Eylül 2012
- 121.918
- 72.379
- 5.068
Klişe laflar bunlar.Yanılmak mesele değil herkes yanılabilir.Sen sırf Anadolu takımından geldi veya küçük bir takımdan geldi diye beğenmiyorsun buna kızıyor millet.Yoksa araştırılsa herkesin yanıldığı en az 100 post bulunur.
Saçmasapan paralar harcanmadığı sürece ben tamamen karşı değilim Anadolu transferlerine. Castro nun alınmasını istemişimdir mesela. Ya da atıyorum yine tamamen maliyete endeksli Emre Akbaba veya Deniz Türüç alınabilir diyen birisiyim son döneme bakacak olursak.
Linnes de küçük takımdan geldi ona laf ettim mi hic küçük takımdan geliyor diye. Şimdi yok o yabancı ligden geldi diye başka klişe bir lafını kullanırsın. Alakası yok ben Belhanda ya karşıydım,De Jong'a karşıydım, Sigthorsson'a Großkreutz'a Tolga ya vs hepsine karşıydım.
Iyice can sıkmaya başladı sizin bu takıntınız, bana takıntılı on yargılı diyorsunuz ama benden daha takıntılı ve on yargılı olan sizsiniz bana karşı.
Ben Ndiaye alınmasın demedim ki hiç bir zaman, 3-4 Milyon alınırsa sorun yok dedim. Ama öyle bir çarpıtıyorsunuz ki sanki ben her Anadolu topcusunu çöp ilan ediyormuşum gibi.
Ona 5 buna 7 şuna 8 verirsek tabi çöp ilan ederim. Ederinden fazla para verirsen beklenti yüksek olur doğal olarak da bu beklenti karışlanamaz oyuncu kısıtlı kaliteye sahip olduğu için.
Bir de habire Bakamabu örneğini vererek insanlara ithamlarda bulunanlar var ya o tam saçmalık. Kimse Bakambu kötü oyuncu demedi Bursa zaten 7,5 Milyona Ispanya ya sattı. Allah aşkına biz almak istesek en az 1-2 Milyon daha fazla istemezler miydi biliyorsun Anadolu takımlarının tutumunu.
sent via GSC