Yanılmak mesele değil herkes yanılabilir.Sen sırf Anadolu takımından geldi veya küçük bir takımdan geldi diye beğenmiyorsun buna kızıyor millet.Yoksa araştırılsa herkesin yanıldığı en az 100 post bulunur.
Klişe laflar bunlar.

Saçmasapan paralar harcanmadığı sürece ben tamamen karşı değilim Anadolu transferlerine. Castro nun alınmasını istemişimdir mesela. Ya da atıyorum yine tamamen maliyete endeksli Emre Akbaba veya Deniz Türüç alınabilir diyen birisiyim son döneme bakacak olursak.

Linnes de küçük takımdan geldi ona laf ettim mi hic küçük takımdan geliyor diye. Şimdi yok o yabancı ligden geldi diye başka klişe bir lafını kullanırsın. Alakası yok ben Belhanda ya karşıydım,De Jong'a karşıydım, Sigthorsson'a Großkreutz'a Tolga ya vs hepsine karşıydım.

Iyice can sıkmaya başladı sizin bu takıntınız, bana takıntılı on yargılı diyorsunuz ama benden daha takıntılı ve on yargılı olan sizsiniz bana karşı.

Ben Ndiaye alınmasın demedim ki hiç bir zaman, 3-4 Milyon alınırsa sorun yok dedim. Ama öyle bir çarpıtıyorsunuz ki sanki ben her Anadolu topcusunu çöp ilan ediyormuşum gibi.

Ona 5 buna 7 şuna 8 verirsek tabi çöp ilan ederim. Ederinden fazla para verirsen beklenti yüksek olur doğal olarak da bu beklenti karışlanamaz oyuncu kısıtlı kaliteye sahip olduğu için.

Bir de habire Bakamabu örneğini vererek insanlara ithamlarda bulunanlar var ya o tam saçmalık. Kimse Bakambu kötü oyuncu demedi Bursa zaten 7,5 Milyona Ispanya ya sattı. Allah aşkına biz almak istesek en az 1-2 Milyon daha fazla istemezler miydi biliyorsun Anadolu takımlarının tutumunu.

sent via GSC

uzun bir aradan sonra

şampiyonluk yakın meşaleyi yakın :cimbombom:

Her maç böyle farklı geçecek diye bir şey yok. Kazanıp yolumuza bakalım.

Saçmasapan konuşmayın ne egosu, mesela Garry de yanıldığımı söyledim kaç kere.

Allah allah beğenmek zorunda mıyım, ayrıca hâlâ üstüne basarak söylemek istiyorum Badou ahım şahım top oynamadı bizde. Yıllardır gelen orta saha dinamizm eksikliği yüzünden biraz koşan savaşan ve enerjik olan adam gelince hemen tav olunuyor bazı şeyler kolay göz ardı ediliyor.

Benzeri geçen sezon Tolga da yapılmıştı.
sent via GSC
kesinlikle öyle.
deli dana gibi sağa sola koşturuyordu.
son 2 senedir bu tarz oyuncu bizde olmadığı için bizde yeni görmüş olduk ve çok dikkat çekti bu sebepten.

Badou ya 7,5 vermis olmak her haliyle skandaldir , ama adami 16 ya satmak da basaridir , yani biri dogruysa oteki yanlis oldugunu gostermez , su can buyuk denen adami savundurtmayin bana lutfen

dogru soyluyor , o zaman ben de derim ki osmanlinin 300 bine aldigi adama 7,5 milyon odenmis olmasina stoke mevzusu cikmadan evvel hangimiz enayilik demiyorduk ?

hatta notr degil , badou fanatikleri bile "super adam ama dogruya dogru , cok para verdik" dediler

bruma ve badou satislari resmen allahin bir lutfudur, birisi 6 ay sabretse ozgur olacakken bir proje takimina gitti ve baska da talibi yoktu , alacak olan bile kafasini karistirir bedava alirdi , orada birinci bingo yaptik

badou ya gelince , osmanlidan alabileceklerinin 2 katina bizden aldilar , enayilik olarak gormuyorum ama oranin piyasasina gore bir odeme yaptilar ama badou da tum premier ligce kapisilarak alinmadi yani

bu iki bingo satis oldu diye kalkip 6 ay evvelki bonservisleri hakli cikarmanin anlami yok

simdi en cok tepkiyi goren belhanda , 9 milyon verildi . Herkes yazik ah vah diyor , o veya bu sebeple biri 15 verse , bir anda U donus yapip "ne mantikli is yapmisiz bunu alarak" mi diyeceksiniz

Konyayı ilk maç deplasmanda devirdik şu an çok kötüler kendi evimizdeyiz 3 puan dışında bir sonuç kabul edilemez..

Bi yakasindan düşseniz insanlarin.Gecmiste sizle uyusmayan bir fikir ortaya koydu diye sonsuza kadar hesap mi soracaksiniz? Can BÜYÜK ozelinde soyluyorum.
Katilmadigim birkac konu oldu benim de ama hesap sorma mevzusunun bokunu cikarmadim yok surekli bir imada bulunma
Yok mancini yok badou yeter yav okumaktan sıkildim.
Bir son verin

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Keşke Jahovic ile başlasa Serdar ve Maicon patates eder onu.
Kanatlarda Orkan&Fofana ileride tek forvet Etoo'yu kullanırsa sıkıntı çıkarabilir bu 3 oyuncudan başka tehlike yaratacak adamı da yok zaten.

Bi yakasindan düşseniz insanlarin.Gecmisti sizle uyusmayan bir fikir ortaya koydu diye sonsuza kadar hesap mi soracaksiniz? @Can BÜYÜK ozelinde soyluyorum.
Katilmadigim birkac konu oldu benim de ama hesap sorma mevzusunun bokunu cikarmadim yok surekli bir imada bulunma
Yok mancini yok badou yeter yav okumaktan sıkildim.
Bir son verin

Son bulmaz Yusuf, hep böyle ayni konular, ayni kisiler ve mesajlarin icerigi bile hep belirli kaliplar.
Okumadan bile az cok tahmin edebiliyorsun ne yazildigini.
Hani icerik futbol ile alakali olsa, futbolcu ile ilgili, teknik ekip ile ilgili, yok hep böyle kisiler ve fikirler ile ilgili.
Adam Ndiaye Anadolu cöpü dedi ise dedi, kime ne yahu?
Üstelik öyle bir sey yazmadigini ben kac kere gördüm, elestirdigi nokta yüksek bonservis ve Osmanli takiminda aldigindan kat ve kat daha fazla maas idi.

Son düzenleme:
Son bulmaz Yusuf, hep böyle ayni konular, ayni kisiler ve mesajlarin icerigi bile hep belirli kaliplar.
Okumadan bile az cok tahmin edebiliyorsun ne yazildigini.
Hani icerik futbol ile alakali olsa, futbolcu ile ilgili, teknik ekip ile ilgili, yok hep böyle kisiler ve fikirler ile ilgili.
Adam Ndiaye Anadolu cöpü dedi ise dedi, kime ne yahu?
Üstelik öyle bir sey yazmadigini ben kac kere gördüm, elestirdigi nokta yüksek bonservis ve Osmanli takiminda aldigindan kat ve kat daha fazla maas idi.
İşin uzucu tarafi konunun muhatabi kisiler sevip saydigim isimler.
Umarim alinmazlar yazdiklarimdan.
Durum cidden can sıkici bir hal aldi.
Bu hesap sorma g*t etme arzusu hevesi nerden geliyor anlamiyorum.Like icin mi yapiliyor

Son düzenleme:
Badou ya 7,5 vermis olmak her haliyle skandaldir , ama adami 16 ya satmak da basaridir , yani biri dogruysa oteki yanlis oldugunu gostermez , su can buyuk denen adami savundurtmayin bana lutfen

dogru soyluyor , o zaman ben de derim ki osmanlinin 300 bine aldigi adama 7,5 milyon odenmis olmasina stoke mevzusu cikmadan evvel hangimiz enayilik demiyorduk ?

hatta notr degil , badou fanatikleri bile "super adam ama dogruya dogru , cok para verdik" dediler

bruma ve badou satislari resmen allahin bir lutfudur, birisi 6 ay sabretse ozgur olacakken bir proje takimina gitti ve baska da talibi yoktu , alacak olan bile kafasini karistirir bedava alirdi , orada birinci bingo yaptik

badou ya gelince , osmanlidan alabileceklerinin 2 katina bizden aldilar , enayilik olarak gormuyorum ama oranin piyasasina gore bir odeme yaptilar ama badou da tum premier ligce kapisilarak alinmadi yani

bu iki bingo satis oldu diye kalkip 6 ay evvelki bonservisleri hakli cikarmanin anlami yok

simdi en cok tepkiyi goren belhanda , 9 milyon verildi . Herkes yazik ah vah diyor , o veya bu sebeple biri 15 verse , bir anda U donus yapip "ne mantikli is yapmisiz bunu alarak" mi diyeceksiniz

YouTube

Eyyam ne demek yahu TDK sözlüğünde "gün" isminin çoğulu yani "günler" yazıyor Arapça bir kelime. Neden hakem hata yaptığında eyyam diyorsunuz, açıp lügate bakmaz mı insan hiç ben bu kelimeleri kullanıyorum ama bunun manası nedir diye. dün de tv de Mehmet ayan salağı İngilizcede eyyam kelimesinin karşılığı var mı İngiliz bir arkadaş varsa söylesin diyordu beyinsiz daha Türkçe de senin düşündüğün manada karşılığı yok o kelimenin İngilizcesini arıyorsun bir de. Yanındaki Erbatur malı da "yok yav orada eyyam olmuyor ki kelimesi olsun hehehe" diyor sırıtarak Allahın dangalağı.
Maça gelirsek 2-0 kazanırız diyorum

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakemlere eyyamcı denmesinin sebebi o günkü konjonktüre göre kararlar vermelerinden ötürüdür, mantıksal anlamda temeli budur

terminolojik olarak doğru söylüyorsunuz eyyamcı garabet bir kullanım arapça kelimeye türkçe ek falan fakat çok da alakasız bir kullanım değil kanımca , bi de ağza güzel oturan bi kelime

GSC App

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt