Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Evet geriye düstügümüz halde 4-1 kazandik ama bu macta bir fark var, kümeye cok yakinlar.kupada bunlara 3-5 tane atmadık mı biz yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet geriye düstügümüz halde 4-1 kazandik ama bu macta bir fark var, kümeye cok yakinlar.kupada bunlara 3-5 tane atmadık mı biz yahu
Sergen'den bekledigim kadro: Serkan, Skubic, Moke, Filipovic, Ömer, Jonsson, Bourabia, Orkan, Fofana, Eto'o, Jahovic.
Kaliteli mac olmasini bekliyorum. Iki takimda acik oynar. Kesinlikle kazanmaliyiz.
Bu bizim icin iyi haber. Selim veya Volkan oynarsa fark basariz kesinlikle. Kupada bile elek oldular bile karsi bu ikili ile. Aykut'un bir dönem yaptigi gibi Jonsson'u stoperde oynatabilir, bu durumda da bosnali genc cocuk orta sahada görev yapar.filipovic sezonu kapatmış reis
Guney 118'e anca alabildim.Ins. Konyali arkadaslarimiz ustume cisim falan atmazlar.Sakat bir tribun gibi gozukuyor.

Guney 118'e anca alabildim.Ins. Konyali arkadaslarimiz ustume cisim falan atmazlar.Sakat bir tribun gibi gozukuyor.
Bu maç hakkındaki yorumların nelerdir?
Koyar geceriz diye dusunuyorum.