hücumda topu istediğimiz yere taşıyoruz. ama orta yapılacakken saçmalıyoruz, karşı karşıya kalınca saçma sapan vuruyoruz topa.

şu maçı alamazsak şampiyonluk gider. diğer zor maçlarda kredimiz yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gomis'i severiz... Lakin Bafe beslenmesi gereken bir Santrafor.

Top gelmeyince çok etkisiz oluyor.

Hayallerimde hep kendi de giden, hızlı ve dirbling yapabilen Santafor vardır.

Sinan’ ı kimin yerine alıyor bilmiyorum ama Fernando girmeli mutlaka

sergen iti kanatları kitledi bizim orta da rezil olduğu için ortadan zaten gidemiyoruz. şampiyonluk giderse orta saha göbeğinin rezilliği yüzünden gider

Sol kanatta hücum yaparken kaliteli bir 10 numara tak diye bırakır Garry'nin önüne topu. Bu kazma aldı topu acaba saat sağa mı atsam sola mı atsam yoksa çalım mı atsam.
Yapacağı her tercih kararsızlıktan iyidir ama Belhanda hala aptal gibi topu alıp düşünüyor.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maç dönse bile ben şampiyonluk için ümitli değilim. Takımda bir şeyler eksik. Orta saha yetersizliği mi desem, kolay gol yememiz mi desem, Fatih hocanın takıma katkısının az olması mı desem bir şeyler eksik. Takım bana şampiyon olacağız ümidini vermiyor. Ligin ilk 10 haftası bu takım şampiyon olur diye düşünüyordum ama o takımdan en önemli 2 oyuncu olmayınca takım eksik kaldı maalesef. Bu maçtan önce de Beşiktaş'ın şampiyonluk favorisi olduğunu düşünüyordum bu maç dönse de aynı düşüneceğim.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Taraftar eksik taraftar , Resmen coniler basmış nerde 90'lı yılların taraftarları nerde şimdikiler eline lolipopunu telefonunu alan gelmiş stad'a bunları döve döve göndermemiz lazım. Vodafone arenada adamlar yere atmaya korkuyolar kenidni ugultu yarım saat sürüyor 10 saniye bi inek gibi mööleyip susuyor bizimkiler. Bu taraftar ile olmaz bu iş. 2011'deki taraftarı resmen almışlar yeirne başka insanları koymuışlar gibi bu kadar ruhsuz bi taraftar kitlesi olamaz stada telefon filan sokturmayacaksın arkadaş getireceksin böyle bi kural yürürlülük telefonunu instagramını facebookuna tükürdüklerim'i sokmucaksın stada.

Selçuk tek orta saha. Geçmiş olsun.

Bu maç niyeyse 6-1 bitecek gibi hissediyorum. Böyle saçmalıkların yaşandığı maç bu şekilde bitmeli :D

Güzel degişiklikler

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4-0-6 ya döndük selcuğu orta sahadan saymazsak

Bari selcuk-fernando değişikliği yap da anlayalım.

Geri
Üst Alt