Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaybedecegimizi düsünenler varmis![]()
aykut kocaman teknik direktörlük kariyerinde galatasaray'a karşı oynadığı 32 maçta 4 galibiyet, 11 beraberlik, 17 mağlubiyet almıştır. haşofman reyizi eze eze bir hal olmuşuz.
Fener'deki karnesine bakmak lazım,10 maçta 3 galibiyet,3 mağlubiyet ve 4 beraberlikmiş.
Beraberlik aşırı ağır basmaya başladı bence , senin fikrin nedir sarper ?
Ben kaybederiz diyorum,ama en son yorumu yapmam için son iddaa oranlarını görmem lazım.
Ms 1 e aşırı yüklenme olacak ve oran 1.70 e kadar düşer
Dirar-Aatıf-Hasan Ali-Topal-Şener adamların 11'inden bazı elemanlar bunlar ve çoğunu geniş kadroda istemeyebiliriz bile,bu Fenerden çekinmiyorum arkadaş saymadığım diğer oyuncularda Noştader,Josef,Fernandao tipi yetersiz elemanlar,Hem hocaya hem takıma inanıyorum şu Feneri bundan daha iyi yakalayamayız çok net.Hem havamız ve bütünlüğümüz var hem kadro olarak üstünlükleri yok hemde hocaları Aykut.
fernando ikilemi çok sıkıntılı
en iyi orta saha oyuncumuz ama uzun zamandır oynamıyor
en zorlu fikstüre de girdik ne zaman maç temposu bulacak da 11e monte olacak bu adam
"henüz hazır değil bu maçta oynatmak sıkıntı yaratır" diye diye sezonu bitirmeyiz umarım