- 18 Ağustos 2009
- 11.580
- 881
- 1.738
Admin arkadaşlar
GSC Forum Fenerbahçe galibiyetini taşıyabilecek güce sahip mi; önemli bir konu diye düşünüyorum.![]()
iyileştirme yaparız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Admin arkadaşlar
GSC Forum Fenerbahçe galibiyetini taşıyabilecek güce sahip mi; önemli bir konu diye düşünüyorum.![]()
4-3-3 çıkmalıyız yine Fener için sistem falan değiştirirsek yine hüsran olur bildiğimizi oynamaya çalışmalıyız ben maçta çok ciddi bir sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum aptal saptal goller yemezsek bu Fenerin bizi yenecek gücü yok
Köpekler gibi saldıracaklar ilk 20-25 dakika.
Saldırsınlar sorun yok kaliteleri sınırlı Giuliano hariç sazı alacak adam yok onu kitlesek yeterli olur,bence biz daha üstün oynarız maç boyu ama oradaki talih döner mi dönmez mi bilmiyorum Feneri paçavra ettiğimiz maçlarda bile yenilebiliyoruz Süper Final ilk maçı gibi mesela
Kadıköy'de pek olmadı öyle maçımız.Pozisyon üretemiyoruz oradaki maçlarda.Bir 2000-2001 denebilir 2-1 kaybettiğimiz şampiyonluk maçı,biraz da 0-0 biten kupa yarı finali.
Barosun son dakikada direkten dönen topunun olduğu maçta içlerinden geçmiştik,Ama tabiki genel olarak orada silik oynuyoruz Terimin varlığına güveniyorum bu konuda aldığı absürd bir mağlubiyet genel tabloyu değiştirmez.
11/12 sezonunda da alamamışız adminim2006 dışındaki tüm şampiyon olduğumuz sezonlarda bir maçı biz almışız.
11/12 sezonunda da alamamışız adminim
bugün seni hiç iyi görmedim
Lenovo P2a42 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
11/12 sezonunda da alamamışız adminim
bugün seni hiç iyi görmedim
donk muKimi keser bilmiyorum ama hoca Sinan'ı ilk 11 oynatacak bence.Belhanda veya Donk olabilir.
donk mu
yok ali sami
napacan olm tek orta sahayla mı çıkcan