4-3-3 çıkmalıyız yine Fener için sistem falan değiştirirsek yine hüsran olur bildiğimizi oynamaya çalışmalıyız ben maçta çok ciddi bir sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum aptal saptal goller yemezsek bu Fenerin bizi yenecek gücü yok

4-3-3 çıkmalıyız yine Fener için sistem falan değiştirirsek yine hüsran olur bildiğimizi oynamaya çalışmalıyız ben maçta çok ciddi bir sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum aptal saptal goller yemezsek bu Fenerin bizi yenecek gücü yok

Köpekler gibi saldıracaklar ilk 20-25 dakika.

Köpekler gibi saldıracaklar ilk 20-25 dakika.

Saldırsınlar sorun yok kaliteleri sınırlı Giuliano hariç sazı alacak adam yok onu kitlesek yeterli olur,bence biz daha üstün oynarız maç boyu ama oradaki talih döner mi dönmez mi bilmiyorum Feneri paçavra ettiğimiz maçlarda bile yenilebiliyoruz Süper Final ilk maçı gibi mesela

Saldırsınlar sorun yok kaliteleri sınırlı Giuliano hariç sazı alacak adam yok onu kitlesek yeterli olur,bence biz daha üstün oynarız maç boyu ama oradaki talih döner mi dönmez mi bilmiyorum Feneri paçavra ettiğimiz maçlarda bile yenilebiliyoruz Süper Final ilk maçı gibi mesela

Kadıköy'de pek olmadı öyle maçımız.Pozisyon üretemiyoruz oradaki maçlarda.Bir 2000-2001 denebilir 2-1 kaybettiğimiz şampiyonluk maçı,biraz da 0-0 biten kupa yarı finali.

Kadıköy'de pek olmadı öyle maçımız.Pozisyon üretemiyoruz oradaki maçlarda.Bir 2000-2001 denebilir 2-1 kaybettiğimiz şampiyonluk maçı,biraz da 0-0 biten kupa yarı finali.

Barosun son dakikada direkten dönen topunun olduğu maçta içlerinden geçmiştik,Ama tabiki genel olarak orada silik oynuyoruz Terimin varlığına güveniyorum bu konuda aldığı absürd bir mağlubiyet genel tabloyu değiştirmez.Gereksizde olsa bi not düşelim Feneri Amatör branşlarda deplasmanda sanırım yıllar sonra bu sene voleybolda yendik hemde 2 kez bişeylerin habercisi olabilir.

Son düzenleme:
Barosun son dakikada direkten dönen topunun olduğu maçta içlerinden geçmiştik,Ama tabiki genel olarak orada silik oynuyoruz Terimin varlığına güveniyorum bu konuda aldığı absürd bir mağlubiyet genel tabloyu değiştirmez.

Atak yapan taraftık ama o maçta da esasen pozisyon anlamında normaldik.Ha tabi diğer Kadıköy maçlarına göre çok daha iyiydik.

Bu maçların kadroyla,bununla şununla izah edilemediğini bir gün öğrenirsiniz elbet.15 dakika ceza sahamıza giremeyip Appiah'ın 20 metreden attığı şutun gol olup ana avrat küfür ederek maçı izlemeye bıraktığımı biliyorum.Rapaiç'in vurup iğne deliğinden topu geçirmesi mi dersin,Selçuk Şahin'in milyon kere vursa gol atamayacağı kafa vuruşu mu dersin.Tek bir avantajımız var o da başlarında Aykut'un olması

Fenerbahçe 2.00
Beraberlik 3.10
Galatasaray 2.65

rOvDN3.jpg

Imparator bu defa tarih yazacaktir. Ben 1-3 gibi bir skor bekliyorum. Fisi cekecegiz.

Kimi keser bilmiyorum ama hoca Sinan'ı ilk 11 oynatacak bence.Belhanda veya Donk olabilir.

Geri
Üst Alt