Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.863
- 12.952
- 2.343
Tünaydın heis. Bülent yıldırımı derbiye isterdim doğrusu.
O atanacak veya Fırat,ikisinden başka karışıklık yaratmayacak kim var ki?Ali Palabıyık malabıyık atanırsa o maç zor biter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tünaydın heis. Bülent yıldırımı derbiye isterdim doğrusu.
Johan Cruijff
Futbol basit bir oyundur, ama futbolun en zoru oyunu basit oynamak
O atanacak veya Fırat,ikisinden başka karışıklık yaratmayacak kim var ki?Ali Palabıyık malabıyık atanırsa o maç zor biter.
Fırat hocam bu maça çok uygun değil gibi ya katliam yapabilir 4 kırmızı 15 sarı filan verebilir. ertesi haftalarda sıkıntı yaşarız kartlardan fb maçı çok da önemli değil bizim için gerginliğin getireceği sıkıntılarla zor duruma düşmeyelim.

Ben Fatih Terim olsaydim böyle bir 11 ile
—————-—Muslera——————
Linnes——Serdar—-Maicon————
————Fernando—Donk—————
Sinan G———Feghouli———Rodrigues
——————-Gomis———————
Fatih hoca bence Fernandoyu bu maca iyi hazirlamistir ve saklamistir o yüzden onu koyacagini düsünüyorum.
Feghouli bir macta ortada oynamisti hangi mac hatirlamiyorum, ama o macta cok iyi oynamisti. Oyuna hareket getirmisti oyunu iyi kurmustu. Belhandayi seven biri olarak son macta cok gereksiz pas hatalari yapmisti. Bu macta öyle hatalari bize cok pahaliya patlar. Sinan G ilk 11de oynamayi hak etti. Oyunuk gidisatina göre Belhanda son 30 Dakikada bir silah olarak kullanabiliriz.
Karabük maçından sonraki rehaveti Konya maçında ki gerilim ile attık. Kadıköy de top şansını da alırsak ki cenabetliği de atmışızdır o maçtan sonra diye umuyorum 11-11 yenilmeyiz.10 kisi kalmadigimiz sürece sansimiz yüksek
Umarim oyuncularimiz konya macinda oldugu gibi gergin bir sekilde cikmazlar sahaya
Orta sahamızın yetersiz olması düşündürücü. Joséf ve Mehmet Topal'a karşı bizim yumuşak orta saha oyuncularımız nasıl mücadele edebilecek soru işareti. Özellikle Selçuk, Donk ve Belhanda üçlüsü oynarsa ki oynayacak gibi gözüküyor, çok zorlanırız. Ben beraberliğe dünden razıyım.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben de çok korkuyorum. Çok yumuşak bir orta saha. Üç oyuncunun da eksiklikleri var. Belhanda hem kırmızı yemeye müsait hem de rakip orta sahalar sert olunca çok top kaybeden ve sahadan kaybolabilen bir oyuncu. Selçuk tempo olarak Donk ise teknik olarak yetersiz oyuncular. Yalnız ben Fernando'nun oynayacağını düşünmüyorum. Fatih hoca bu maçta oynatmak isteseydi Konya maçında şans verirdi. Bence hazır olduğunu düşünmüyor Fernando'nun.Muhtemelen Donk'u ön libero gibi oynatıp önlerine Fernando ve Selçuk'u koyup kanatlardan gelmek isteyecektir hoca. Selçuk ve Belhanda'nın aynı anda oynama ihtimali beni de epey korkutuyor.