Hincal ulucun yorumuna baya bir katiliyorum. En sevmedigim oyuncu aliskanliklari

-topa gereksizce 3-4 defa duzeltme aliskanligi
-Bosta olan oyuncuya verkac olsa bile, ileri cikmazsa bile pas yapmiyan oyuncular.
-Topu aldiktan sonra etrafinda donme arzusu olan oyuncular
-yerden pas verme imkani varken topu "havadan" veya "sektirerek pas verenler.
-Pas verirken takim arkadasinin "cikis" yonune pas vermiyen ama tam ayagina pas atan veya arkasina pas atan oyuncular.

Bu futbolun temmelleri dedigim konular sanki her defa unutuluyor gibi.
Sadece Turk futbolun problemi degil bu. Dunyanin her yerinde oluyor. Bu futbolun temeli ve basiti olan temel aliskanliklari istikrarli sekilde dogru uyguluyanlar oyunculari kisitli yetenekte olsa bile 2 seviye birden atliyor.

Buyurun Bayern Munih. O 5-0 kazandiklari maci birdaha izleyin ve verilen paslarin nasil verildigini, oyuncularin topla "ugrasma" zamanini soyle bir goz atin. Iyi oyuncular birden futbolun en buyuk yildizlari seviyesinde goruluyor. Yildiz oyuncular ise efsane seviyesine cikiyor.

Johan Cruijff

Futbol basit bir oyundur, ama futbolun en zoru oyunu basit oynamak

Son düzenleme:
O stadi elbet bir gün bizim yüzümüzden yakacaklar ama o sene bu sene mi olur bilemiyorum.

Fenerlilerin son kalesi Kadiköy üstünlügü. Bunu da kaybettikleri gün ortada ne stad kalir ne Samandira kalir, yerle bir ederler her yeri yüzyilin patlamasi ile.

O atanacak veya Fırat,ikisinden başka karışıklık yaratmayacak kim var ki?Ali Palabıyık malabıyık atanırsa o maç zor biter.

Fırat hocam bu maça çok uygun değil gibi ya katliam yapabilir 4 kırmızı 15 sarı filan verebilir. ertesi haftalarda sıkıntı yaşarız kartlardan fb maçı çok da önemli değil bizim için gerginliğin getireceği sıkıntılarla zor duruma düşmeyelim.

Fırat hocam bu maça çok uygun değil gibi ya katliam yapabilir 4 kırmızı 15 sarı filan verebilir. ertesi haftalarda sıkıntı yaşarız kartlardan fb maçı çok da önemli değil bizim için gerginliğin getireceği sıkıntılarla zor duruma düşmeyelim.

Bizim Fener'le maçlarımız son birkaç senedir o kadar da gergin geçmiyor.Bjk-Fb maçları çok gergin oluyor.Ben o kadar kart çıkacağını sanmıyorum maç normal seyrinde gittiği sürece.Tuhaf oldu son cümle ama gerçi. :asd:

Kâbus.

[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, align: left"]
ok.gif
gokhan60 - 14.03.2018 12:24[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]Şimdi hayal edin...

Dakika 80 ve 6s 2-0 galip...

Stad Ali Koç ve Alex diye inliyor...

Aziz Yıldırım‚ Mahmut Uslu ve türevleri kaçacak delik arıyor.

Dünya başlarına yıkılıyor.

Kameralar Alex´e çevriliyor.

Biz ise ilk defa geleceğe umutla bakmaya başlıyoruz.

Maç 2-0 bitiyor... Tüm stad Aziz istifa diye inliyor.

Aziz´in yalakaları büyü olaylar çıkarıyor ve tüm pislikleri ortaya çıkıyor.

Akşam bütün televizyon kanallarında bu olay konuşuluyor ve Aziz Yıldırım yerden yere vuruluyor.

Müthiş bir kamuoyu baskısı oluşuyor.

20 yıllık serinin bozulması ile Aziz´in elinde satılık kongre üyelerinden başka hiçbir şey kalmıyor.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Medya germeye çalışıyor zaten gerilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum hafta boyu başlıyorlar

Kadro tahmini olarak Belhanda'nın olmasını beklemiyorum bu maçta. Hatta Donk ve Fernando aynı anda sahada olabilir.

Ben Fatih Terim olsaydim böyle bir 11 ile
—————-—Muslera——————
Linnes——Serdar—-Maicon————
————Fernando—Donk—————
Sinan G———Feghouli———Rodrigues
——————-Gomis———————

Fatih hoca bence Fernandoyu bu maca iyi hazirlamistir ve saklamistir o yüzden onu koyacagini düsünüyorum.
Feghouli bir macta ortada oynamisti hangi mac hatirlamiyorum, ama o macta cok iyi oynamisti. Oyuna hareket getirmisti oyunu iyi kurmustu. Belhandayi seven biri olarak son macta cok gereksiz pas hatalari yapmisti. Bu macta öyle hatalari bize cok pahaliya patlar. Sinan G ilk 11de oynamayi hak etti. Oyunuk gidisatina göre Belhanda son 30 Dakikada bir silah olarak kullanabiliriz.

Ya bu şekilde çıkacağını düşünüyorum (daha küçük bir ihtimal). Ya da orta sahayı üçleyip Feghouli'yi sağa koyup kanatlardan etkili olmak isteyebilir. Bu daha büyük bi ihtimal. Donk Fernando Selçuk'un aynı anda sahada olmasıyla herkesi şaşırtabilir hoca.

son 15 yilin en umutsuz kadiköy maciydi yanlis hatirlamiyorsam

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

son 15 yilin en umutsuz kadiköy maciydi yanlis hatirlamiyorsam

Orta sahamızın yetersiz olması düşündürücü. Joséf ve Mehmet Topal'a karşı bizim yumuşak orta saha oyuncularımız nasıl mücadele edebilecek soru işareti. Özellikle Selçuk, Donk ve Belhanda üçlüsü oynarsa ki oynayacak gibi gözüküyor, çok zorlanırız. Ben beraberliğe dünden razıyım.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

10 kisi kalmadigimiz sürece sansimiz yüksek

Umarim oyuncularimiz konya macinda oldugu gibi gergin bir sekilde cikmazlar sahaya

10 kisi kalmadigimiz sürece sansimiz yüksek

Umarim oyuncularimiz konya macinda oldugu gibi gergin bir sekilde cikmazlar sahaya
Karabük maçından sonraki rehaveti Konya maçında ki gerilim ile attık. Kadıköy de top şansını da alırsak ki cenabetliği de atmışızdır o maçtan sonra diye umuyorum 11-11 yenilmeyiz.

Orta sahamızın yetersiz olması düşündürücü. Joséf ve Mehmet Topal'a karşı bizim yumuşak orta saha oyuncularımız nasıl mücadele edebilecek soru işareti. Özellikle Selçuk, Donk ve Belhanda üçlüsü oynarsa ki oynayacak gibi gözüküyor, çok zorlanırız. Ben beraberliğe dünden razıyım.

Muhtemelen Donk'u ön libero gibi oynatıp önlerine Fernando ve Selçuk'u koyup kanatlardan gelmek isteyecektir hoca. Selçuk ve Belhanda'nın aynı anda oynama ihtimali beni de epey korkutuyor.

Muhtemelen Donk'u ön libero gibi oynatıp önlerine Fernando ve Selçuk'u koyup kanatlardan gelmek isteyecektir hoca. Selçuk ve Belhanda'nın aynı anda oynama ihtimali beni de epey korkutuyor.
Ben de çok korkuyorum. Çok yumuşak bir orta saha. Üç oyuncunun da eksiklikleri var. Belhanda hem kırmızı yemeye müsait hem de rakip orta sahalar sert olunca çok top kaybeden ve sahadan kaybolabilen bir oyuncu. Selçuk tempo olarak Donk ise teknik olarak yetersiz oyuncular. Yalnız ben Fernando'nun oynayacağını düşünmüyorum. Fatih hoca bu maçta oynatmak isteseydi Konya maçında şans verirdi. Bence hazır olduğunu düşünmüyor Fernando'nun.

Geri
Üst Alt