bu sefer rahatım gomisin golüyle yeneceğiz inşallah

Kalemize gelen her yan topun gol olduğunu ve Fener'in her hafta duran toplardan attığı saçma sapan golleri göz önüne alırsak galibiyet biraz uzak gözüküyor. İlk 20-25 dakika baskı altında olacağız. Onlar hücumdayken bir gol sıkıştırırsak araya galibiyetin kapısını açar. Aksi halde tahminim 1/0.

Şu anadolu ajansı her derbiden once Galatasaray bilmem kaç maçtır gol atamayip bilmem hangi dakikalarda gol atamayip 19 senedir kazanamiyor diye sacma sapan haberler yapmıyormu deli oluyorum

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerbahçe bu sene evindeki 12 maçın 7 tanesini kazanabilirken 5 tanesini kazanamadı ...

Ben de çok korkuyorum. Çok yumuşak bir orta saha. Üç oyuncunun da eksiklikleri var. Belhanda hem kırmızı yemeye müsait hem de rakip orta sahalar sert olunca çok top kaybeden ve sahadan kaybolabilen bir oyuncu. Selçuk tempo olarak Donk ise teknik olarak yetersiz oyuncular. Yalnız ben Fernando'nun oynayacağını düşünmüyorum. Fatih hoca bu maçta oynatmak isteseydi Konya maçında şans verirdi. Bence hazır olduğunu düşünmüyor Fernando'nun.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim derbide Fernando ile Donk'a gorev verecek | Galatasaray Haberleri

Muhtemelen Donk'u ön libero gibi oynatıp önlerine Fernando ve Selçuk'u koyup kanatlardan gelmek isteyecektir hoca. Selçuk ve Belhanda'nın aynı anda oynama ihtimali beni de epey korkutuyor.
Beni de 3 defansif orta saha korkutuyor.Bu orta sahayla gol atmamız imkansız.Baskı yediğimizde topla çıkamayacağımız için gol yeme ihtimalimiz çok yüksek.Ha Ndiaye olsa o zaman Fernando-Selçuk-Ndiaye o kadar sabit bir üçlü olmazdı ama saydığın üçlü çok statik.Eğer topu hücum bölgesine taşıyamazsan berabere bile kalamazsın.

maça gidecekler kulak tıkaçları alıp gitsinler.

fb yönetimi kolonlardan müzik vererek saatlerce ses işkencesi yapacak.

aynısını bizde onlara yaptık.

Beni de 3 defansif orta saha korkutuyor.Bu orta sahayla gol atmamız imkansız.Baskı yediğimizde topla çıkamayacağımız için gol yeme ihtimalimiz çok yüksek.Ha Ndiaye olsa o zaman Fernando-Selçuk-Ndiaye o kadar sabit bir üçlü olmazdı ama saydığın üçlü çok statik.Eğer topu hücum bölgesine taşıyamazsan berabere bile kalamazsın.

Beşiktaş deplasmanındaki oyundan sonra bu ruh haline soktular maalesef :/

Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Fernando
Selçuk Belhanda
Feghouli Rodrigues
Gomiz​
Donk'a kesinlikle güvenilmez bu kadar vurdum duymaz, laubali, gereksiz, beyinsiz, gamsız bir herif olamaz hele ki deplansmanda hiçbir maçta oynamamalı.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Fernando
Selçuk Belhanda
Feghouli Rodrigues
Gomiz​
Donk'a kesinlikle güvenilmez bu kadar vurdum duymaz, laubali, gereksiz, beyinsiz, gamsız bir herif olamaz hele ki deplansmanda hiçbir maçta oynamamalı.

sanki selcuk cok gamli

Fenerin şu kadrosuyla bile bu kadar galibiyetten emin olması çok saçma bu saçmalığın bi yerde bitmesi gerek

Fernando-Donk-Selcuk sahada olacaktır Belhanda kesik yer

Muslera

Linnes Maicon Serdar NAGA!

Fernando Donk

Rodrigues S8 Belhanda

Gomis

kadıköyde rakibin ırzına gececek ekip budur!!

BAM BAM BAM
Muslera
Linnes - Maicon - Serdar - Nagatomo
Fernando - Selçuk
Belhanda
Feghouli - Gomis - Rodrigues​

Yapmayın etmeyin, Selçuk denen hanzoyu elek ederler kadıköyde. Donk oynasın bari en azından fizik olarak selçuktan iyidir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Xelcuk bu mac icin daha iyi yana mana oynasada pasları düzgün dan dun oynamıyor pek

alexin gelmesini iyi bir isaret olarak goruyorum
aykutun kafasi karisacak ve takima negatif yonde sirayet edecek garip davranislar sergileyecektir

[FONT=&quot]Raffles Otel'de Fenerbahçe maçı öncesinde kamp yapacak olan Galatasaray'a Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu önemli bir jest yaptı. Ahmet Nazif Zorlu, Galatasaray Kulübü'nden hiçbir ücret talep etmedi.[/FONT]

Geri
Üst Alt