Whoscored da Belhanda'yı derbi kadrosuna yazmamış.
Onlarin tahminleri de pek tutmuyor aslinda.

Ayrica son Konya macinda Feghouli'ye 6.5 verip Selcuk'a 7.4 vermisler. Ben mi yanlis maci izledim acaba Selcuk, Feghouli'den cok daha etkisizdi. :red:

-BİLGİ-

@aspor_sonsayfa hashtag'iyle orta sahada hangi oyuncuların oynaması gerektiğiyle ilgili açılan başlığa Galatasaray taraftarının birçoğu 'Fernando-Donk-Belhanda' cevabını verdi.

Herkesin bildigi üzere bizde 2 tane saatli bomba var. Her an kirmizi kart görme ihtimali bulunan Feghouli ve Belhanda'dan söz ediyorum elbette, rakip onlarin üstüne oynamaya calisacaktir. Ayrica Belhanda'nin gördügü kartlar ic saha maclarinda. Gördügü kartlarin hepsi acayip uyduruk kartlar, kendinin halt yemesi.

DYTqmOuW0AA8TaU.jpg

Başakşehir maçında olduğu gibi fener önde basıp kaptığı topları değerlendirmeye çalışarak başlayacaktır.
Bunun önüne geçebilmemiz için kaç dakika dayanabilirse artık FERNANDO ile başlamalıyız maça. Aksi halde Donk fenerin üzerine oynayacağı adam olur.

Vallahi bunu RÜYAMDA Terim' e de söyledim :)

Rüyalarımızdasın GALATASARAY nolur üzme bizi..

Ben artik büyü var diyorum aciklama bulamıyorum biz cok iyi oynarsak berabere kotu oynarsan yeniliruz turkiyenin her yerinde koydugumuz feneri evinde yenemiyoruz abi kabul etmek lazım ve bu tamamen azizle alakali aziz giderse yenmeye baslariz..ama bu sene sampiyonluga inancim tam

Hakem Bülent Yıldırım.

Beklenen oldu. Hakem Bülent Yıldırım.

[FONT=&quot]Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesinde Fernando Muslera dışında Ülker Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe derbilerinde forma giyen yabancı futbolcu bulunmuyor.[/FONT]

[FONT=&quot]DİPNOT | Galatasaray, Bülent Yıldırım'ın yönettiği 5 Fenerbahçe derbisinde sadece 1 kez kaybetti. (2G 2B)[/FONT]

Bülent Yıldırım geçen sene Bjk maçında penaltımızı önce vermiş sonra vazgeçmişti.

Alnitak Alnilam Mintaka

Fatih Terim, Fenerbahçe derbisinde Ryan Donk'u kesip Fernando'yu oynatacak. Bugün yapılan taktik antrenmanda Fatih Terim, as takımda Hollandalı futbolcuyu kesip Selçuk İnan ile beraber orta sahada Fernando'ya yer verdi. (FutbolArena)

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesinde Fernando Muslera dışında Ülker Stadyumu'nda oynanan Fenerbahçe derbilerinde forma giyen yabancı futbolcu bulunmuyor.
Martin Linnes derbide oynamadi ama Moldedeyken gol atmisdi aslan parcasi, yinede biraz bilgisi var bu konuda :)

Donk oynasın diyenler neyin kafasında acaba ? 10 kişi oynayalım ama yine oynamasın rezil herif insan utanır ya bir depar atmaz mı ? bir kere koşmaz mı ? Stattaydım Konya maçında böyle topçu hayatımda görmedim hakemden çok ona sövdüm 2 maç şansa bala iyi oynadı diye Kadıköy'de bu adama güvenilmez.

Donk oynasın diyenler neyin kafasında acaba ? 10 kişi oynayalım ama yine oynamasın rezil herif insan utanır ya bir depar atmaz mı ? bir kere koşmaz mı ? Stattaydım Konya maçında böyle topçu hayatımda görmedim hakemden çok ona sövdüm 2 maç şansa bala iyi oynadı diye Kadıköy'de bu adama güvenilmez.

Kesinlikle stadta izleyince eksiklikler çok daha kolay göze çarpıyor. Donk, ilk yarıda kaleye gidemeyemişizin ana sebeplerinden birisidir. Tamam Selçuk temposuz biliyoruz ama bu kadar fizikli, kuvvetli görünen bir adamın 5 metre karede top oynaması kabul edilemez. Fatih Hoca da etmedi zaten ve ilk yarı sonunda direkt çıkardı.

Geri
Üst Alt