Muslera
Linnes
Maicon
Serdar
Nagatomo
Fernando
Selçuk
Feghouli
Belhanda
Rodrigues
Gomis

Volkan
Şener
Skrtel
Neustadter
Hasan
Josef
Topal
Dirar
Aatif
Giuliano
Fernandao

Muslera
Linnes
Maicon
Serdar
Nagatomo
Fernando
Selçuk
Feghouli
Belhanda
Rodrigues
Gomis

Volkan
Şener
Skrtel
Neustadter
Hasan
Josef
Topal
Dirar
Aatif
Giuliano
Fernandao
bu kadro gerçekten çok iyi bi şekilde fernandonun 11 çıkması gerekiyo donk bu maçın adamı değil

Donk arada Fernandoyu yedeklemekten başka bu kadroda olamaz zaten yetersiz bir oyuncu

Donk oynasın diyenler neyin kafasında acaba ? 10 kişi oynayalım ama yine oynamasın rezil herif insan utanır ya bir depar atmaz mı ? bir kere koşmaz mı ? Stattaydım Konya maçında böyle topçu hayatımda görmedim hakemden çok ona sövdüm 2 maç şansa bala iyi oynadı diye Kadıköy'de bu adama güvenilmez.

Donk oynamasın selçukta oynamasın ama söylediklerinin hepsini selçukta yapıyor fernando tolga oynasın orta sahada

Fener'in yedeklerinde Alper-Ekici-Valbuena-Soldado olacak, bizde ise Sinan-Yasin. Sahaya cikan kadromuz maci aldi aldi yoksa bittik, kulübemiz cok zayif.

su kulübeye bakin: eray denayer ahmet koray hakan latovlevici donk tolga yasin sinan

Son düzenleme:
Şu kaplumbağa tuki miydi neydi neden ortalıkta yok yav ? Son 4 derbiyi bildi söylesin de maçı izlemeyek.

bir bildiği vardir asırlık çınarın

DYVcbf5W4AArAIK.jpg

Yerleşmişken top kaybediyoruz pozisyon gereği önde kalmış. Maicon ve Donk dışında kimse yetişemiyor zaten onlarda bi zahmet koşsun en geride kalan onlar bu bir... ayrıca selçuğu hiç beğenmem eskisi gibi değil bu iki... selçuk her türlü donk'tan iyidir bu üç...

Donk oynasın diyenler neyin kafasında acaba ? 10 kişi oynayalım ama yine oynamasın rezil herif insan utanır ya bir depar atmaz mı ? bir kere koşmaz mı ? Stattaydım Konya maçında böyle topçu hayatımda görmedim hakemden çok ona sövdüm 2 maç şansa bala iyi oynadı diye Kadıköy'de bu adama güvenilmez.

Ben şöyle bakıyorum: Kadıköy'de oynayarak kazanan büyük takım görmedim henüz. Büyük maçlarda o statta farklı oynadıklarını kabullendim. Örneğin Beşiktaş maçını düşünelim. İsim isim bakarsak Beşiktaş'ın kadrosundaki isimlerin gerek yetenek, gerek background olarak büyük isimler olduğunu görüyoruz. Ama oynayamadılar. Quaresma oynayamadığı için kırmızı yedi. Anadolu maçlarında iyi maçlar çıkartan Babel etkisizdi. Talisca sahada yok gibiydi ikinci yarının başlarında oyundan alındı.

Ondan önce aklıma gelen Manchester United maçı var. Manchester United öyle aman aman etkili değildi. Oynatmadılar. Manchester'lıların oynayamadığını gördüm. O statta futbol oynama kafasıyla kazanılmayacağını o maçı izlediğimde kabullenmeye başlamıştım.

İlk maçı hatırlıyorum Arena'daki. Belhanda etkisiz ve etkisiz olduğu için sinirlenen moddaydı. Açıkçası farklı beklenti yaratacak bir şeyler de sunmadı o maçtan sonra. Bu yüzden Belhanda'nın olması pek içime sinmiyor. Onun yerine bir orta saha alarak dengeli çıkma fikri daha çok kafama yatıyor. Bu statta ''en iyi savunma hücumdur'' kafası geçerli olmuyor maalesef.

Benim kafamdaki oyun şeklinde ''Fernando daha orta saha gibi oynayıp oraya hem sertlik getirip hem de çevik yapısıyla tehdit oluştursun pas istasyonunda rol alsın. Diğer tarafta Selçuk aynı şekilde basıp kazandırdığı topu basit oynayarak topu bizde tutsun. Fizik açıdan karşılık verdikten sonra kontrataklarla pozisyon bulmaya çalışalım'' hayali var.

Yerleşmişken top kaybediyoruz pozisyon gereği önde kalmış. Maicon ve Donk dışında kimse yetişemiyor zaten onlarda bi zahmet koşsun en geride kalan onlar bu bir... ayrıca selçuğu hiç beğenmem eskisi gibi değil bu iki... selçuk her türlü donk'tan iyidir bu üç...

katılmıyorum

Geri
Üst Alt