Mehmet Can
Tecrübeli Üye
- 7 Temmuz 2010
- 6.607
- 2.184
- 1.748
bu sefer rahatım gomisin golüyle yeneceğiz inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de çok korkuyorum. Çok yumuşak bir orta saha. Üç oyuncunun da eksiklikleri var. Belhanda hem kırmızı yemeye müsait hem de rakip orta sahalar sert olunca çok top kaybeden ve sahadan kaybolabilen bir oyuncu. Selçuk tempo olarak Donk ise teknik olarak yetersiz oyuncular. Yalnız ben Fernando'nun oynayacağını düşünmüyorum. Fatih hoca bu maçta oynatmak isteseydi Konya maçında şans verirdi. Bence hazır olduğunu düşünmüyor Fernando'nun.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beni de 3 defansif orta saha korkutuyor.Bu orta sahayla gol atmamız imkansız.Baskı yediğimizde topla çıkamayacağımız için gol yeme ihtimalimiz çok yüksek.Ha Ndiaye olsa o zaman Fernando-Selçuk-Ndiaye o kadar sabit bir üçlü olmazdı ama saydığın üçlü çok statik.Eğer topu hücum bölgesine taşıyamazsan berabere bile kalamazsın.Muhtemelen Donk'u ön libero gibi oynatıp önlerine Fernando ve Selçuk'u koyup kanatlardan gelmek isteyecektir hoca. Selçuk ve Belhanda'nın aynı anda oynama ihtimali beni de epey korkutuyor.
Beni de 3 defansif orta saha korkutuyor.Bu orta sahayla gol atmamız imkansız.Baskı yediğimizde topla çıkamayacağımız için gol yeme ihtimalimiz çok yüksek.Ha Ndiaye olsa o zaman Fernando-Selçuk-Ndiaye o kadar sabit bir üçlü olmazdı ama saydığın üçlü çok statik.Eğer topu hücum bölgesine taşıyamazsan berabere bile kalamazsın.
MusleraDonk'a kesinlikle güvenilmez bu kadar vurdum duymaz, laubali, gereksiz, beyinsiz, gamsız bir herif olamaz hele ki deplansmanda hiçbir maçta oynamamalı.
Mariano Maicon Serdar Nagatomo
Fernando
Selçuk Belhanda
Feghouli Rodrigues
Gomiz