DYd-9QjX0AAOMhJ.jpg

Ali Koçun ismi geçmişken bu herifi çok abartıyorlar. Yok seçilirse lige ambargo koyarlar falan diyenler görüyorum zaman zaman Fenerliler dışında bile bu adamın muhteşem başkan olacağını düşünenler var

Sadece gülüyorum.

Aziz bi bıraksın Feneri var ya bakın görün siz nasıl bir enkaz çıkacak ortaya. Bütün pislikleri teker teker dökülecek.

sent via GSC

Ali Koç gelirse Fb taraftarı takımıyla barışacak havaya girecek stadı dolduracak eskisi gibi içerde beleş puan saçmayacak herkesin ortak endişesi bu.

muhtemelen yenilecez ama eger hoca fernando degilde donku oynatırsa ozaman farklı dahi yenilebiliriz,bari bunu görse

Ali Koç gelirse Fb taraftarı takımıyla barışacak havaya girecek stadı dolduracak eskisi gibi içerde beleş puan saçmayacak herkesin ortak endişesi bu.

Temiz futbol, edepli rakip olacağı için ben Ali Koç'u çok istiyorum. Mesela Ali Koç başkan olsa seneye Kadıköy'e giderken "acaba tahrik ederler mi? Olay çıkarırlar mı?" endişesi olmayacak. Bu gece olayların çıkmayacağının garantisini kim verebilir! Ruhum sıkılıyor.

Rüyamda 0-2 gördüm. Gerçekte maçı izlemeyeceğim diyorum kendime 2 gündür arkadaşlar. Gece rüyamda da maçı izlemiyorum. Gece uyanıp skora baktığımda 0-2 idi. Golleri hatırlamıyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Umarım bu liste gün bittiğinde de bu şekilde kalır. Çünkü aksii bizim mağlubiyetimizle olur ancak.

I1vt6N.jpg

Temiz futbol, edepli rakip olacağı için ben Ali Koç'u çok istiyorum. Mesela Ali Koç başkan olsa seneye Kadıköy'e giderken "acaba tahrik ederler mi? Olay çıkarırlar mı?" endişesi olmayacak. Bu gece olayların çıkmayacağının garantisini kim verebilir! Ruhum sıkılıyor.
Ali Koç şike sürecinde savunmamış mıydı aylarca? Ben öyle hatırlıyorum sanki Özdemir ile beraber siper olmaya çalıştılar. Bence Aziz kadar olmasa da Ali Koç'un çirkefliklere göz yumacak bir karakteri vardır, en nihayetinde FB camiasından sonuçta. Aynı bokun laciverti işte.

Hiçbir Galatasaraylı rakibinin güçlenmesini istemez.Fb böyle güzel.

Muhtemelen yine yenileceğiz ama kağıt üzerinde bakarsak,bizim oyuncularımızın potansiyeli daha fazla.

Gomis,fegouli,rodrigues hatta belhanda bile extra işler yapıp maçı bize getirebilir.

Dikkat etmemiz gereken kırmızı görmemek,tahriklere kapılmamak ve duran toptan gol yememek olmalı.
Maç 0-0 devam eder ise kontradan 1 gol atıp kazanabiliriz.

O sene bu senedir umarım.Başarılar aslanlar!

Duran toptan gol yememek bizim için olağanüstü bir durum.

Ali Koç şike sürecinde savunmamış mıydı aylarca? Ben öyle hatırlıyorum sanki Özdemir ile beraber siper olmaya çalıştılar. Bence Aziz kadar olmasa da Ali Koç'un çirkefliklere göz yumacak bir karakteri vardır, en nihayetinde FB camiasından sonuçta. Aynı bokun laciverti işte.

O zaman sanırım yönetimdeydi ve ne yapmasını beklersiniz. "Evet biz şike yaptık" mı demesini beklersiniz? Kesinlikle Aziz Yıldırım'dan daha şerefli bir başkan olacağı kesin.

Hiçbir Galatasaraylı rakibinin güçlenmesini istemez.Fb böyle güzel.

Güçlenmesini tabii ki istemeyiz. Ama edepli düzgün olsunlar. Güçlenme rekabeti arttıracağından aslında güçlenmesini de isteyebiliriz. "Rakip ne kadar güçlü olursa sen de o kadar güçlü olursun"

Neyse arkadaşlar çok da umurumuzda; canları cehenneme. Biz akşama bakalım. Konsantrasyonumuzu bozmayalım.

Son 9 saat!

O zaman sanırım yönetimdeydi ve ne yapmasını beklersiniz. "Evet biz şike yaptık" mı demesini beklersiniz? Kesinlikle Aziz Yıldırım'dan daha şerefli bir başkan olacağı kesin.

Güçlenmesini tabii ki istemeyiz. Ama edepli düzgün olsunlar. Güçlenme rekabeti arttıracağından aslında güçlenmesini de isteyebiliriz. "Rakip ne kadar güçlü olursa sen de o kadar güçlü olursun"

Neyse arkadaşlar çok da umurumuzda canları cehenneme. Biz akşama bakalım. Konsantrasyonumuzu bozmayalım.

Son 9 saat!
Doğru ama mesela Ali Koç eğer başkan olursa öyle Kadıköy'de güller çiçekler beklememek lazım. :D

İnternetteki hamlelerine dikkat et üstad!!

Az önce beinspor muhtemel ilk 11 sayırken fernando yoktu

Rüyamda 0-2 gördüm. Gerçekte maçı izlemeyeceğim diyorum kendime 2 gündür arkadaşlar. Gece rüyamda da maçı izlemiyorum. Gece uyanıp skora baktığımda 0-2 idi. Golleri hatırlamıyorum.

Rüyaların tersi çıkar.

Maç saati yaklaştıkça 'O sene bu sene' yorumları artıyor. Yapmayın, etmeyin. Sessizce bekleyin!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt