- 27 Ocak 2010
- 139.492
- 105.830
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ali Koçun ismi geçmişken bu herifi çok abartıyorlar. Yok seçilirse lige ambargo koyarlar falan diyenler görüyorum zaman zaman Fenerliler dışında bile bu adamın muhteşem başkan olacağını düşünenler var
Sadece gülüyorum.
Aziz bi bıraksın Feneri var ya bakın görün siz nasıl bir enkaz çıkacak ortaya. Bütün pislikleri teker teker dökülecek.
sent via GSC
Ali Koç gelirse Fb taraftarı takımıyla barışacak havaya girecek stadı dolduracak eskisi gibi içerde beleş puan saçmayacak herkesin ortak endişesi bu.
Ali Koç şike sürecinde savunmamış mıydı aylarca? Ben öyle hatırlıyorum sanki Özdemir ile beraber siper olmaya çalıştılar. Bence Aziz kadar olmasa da Ali Koç'un çirkefliklere göz yumacak bir karakteri vardır, en nihayetinde FB camiasından sonuçta. Aynı bokun laciverti işte.Temiz futbol, edepli rakip olacağı için ben Ali Koç'u çok istiyorum. Mesela Ali Koç başkan olsa seneye Kadıköy'e giderken "acaba tahrik ederler mi? Olay çıkarırlar mı?" endişesi olmayacak. Bu gece olayların çıkmayacağının garantisini kim verebilir! Ruhum sıkılıyor.
Temiz futbol, edepli rakip olacağı için ben Ali Koç'u çok istiyorum. Mesela Ali Koç başkan olsa seneye Kadıköy'e giderken "acaba tahrik ederler mi? Olay çıkarırlar mı?" endişesi olmayacak. Bu gece olayların çıkmayacağının garantisini kim verebilir! Ruhum sıkılıyor.
Ali Koç şike sürecinde savunmamış mıydı aylarca? Ben öyle hatırlıyorum sanki Özdemir ile beraber siper olmaya çalıştılar. Bence Aziz kadar olmasa da Ali Koç'un çirkefliklere göz yumacak bir karakteri vardır, en nihayetinde FB camiasından sonuçta. Aynı bokun laciverti işte.
Hiçbir Galatasaraylı rakibinin güçlenmesini istemez.Fb böyle güzel.
Doğru ama mesela Ali Koç eğer başkan olursa öyle Kadıköy'de güller çiçekler beklememek lazım.O zaman sanırım yönetimdeydi ve ne yapmasını beklersiniz. "Evet biz şike yaptık" mı demesini beklersiniz? Kesinlikle Aziz Yıldırım'dan daha şerefli bir başkan olacağı kesin.
Güçlenmesini tabii ki istemeyiz. Ama edepli düzgün olsunlar. Güçlenme rekabeti arttıracağından aslında güçlenmesini de isteyebiliriz. "Rakip ne kadar güçlü olursa sen de o kadar güçlü olursun"
Neyse arkadaşlar çok da umurumuzda canları cehenneme. Biz akşama bakalım. Konsantrasyonumuzu bozmayalım.
Son 9 saat!
Temiz futbol, edepli rakip olacağı için ben Ali Koç'u çok istiyorum. Mesela Ali Koç başkan olsa seneye Kadıköy'e giderken "acaba tahrik ederler mi? Olay çıkarırlar mı?" endişesi olmayacak. Bu gece olayların çıkmayacağının garantisini kim verebilir! Ruhum sıkılıyor.

Rüyamda 0-2 gördüm. Gerçekte maçı izlemeyeceğim diyorum kendime 2 gündür arkadaşlar. Gece rüyamda da maçı izlemiyorum. Gece uyanıp skora baktığımda 0-2 idi. Golleri hatırlamıyorum.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi