fernando 11'de.

heyecan dorukta başarılar aslanlar sizlere inanıyor ve güveniyoruz.

ben yazıyorum da benimki totem degil gayet ciddi olarak yazıyorum hatta mac sonu kimse sövmesin kimseye diye

benim icin bu mac 0 puan ama sampiyonluk hala elimizde esas maclarımızı alalım yeter ki
elbette bu maçı kaybetmek şampiyonluğu kaybetmek değil ama kazanmak demek şampiyonluğu yüzde 80 cebe indirmek ve fenerin elindeki tek kozunu yok etmek demek !! bende bu maçta yüzde 80 fener yüzde 20 beraberlik olacağını düşünüyorum ! birde şu önemli yenilgiden ziyade hakem bizi yakmasın 3 kırmızı kartla falan ! bu tarz olayları kadıköyde çok yaşadık ! karşınızdaki takım fenerse sportmenlik centilmenlik tatile çıkmış demektir

Fernando 11’de riskli karar ama bu risk alınabilecek riskti.

fener’de soldado var beklendiği gibi

1 hafta önceden belirtmiştik!!!

Muslera
Linnes - Maicon - Serdar - Nagatomo
Fernando - Selçuk
Belhanda
Feghouli - Gomis - Rodrigues​

BAM BAM BAM

Fernando var süper oldu.Maç eksiğinin olması onun gibi bir profesyonel için sorun olacağını sanmıyorum.Çıkıp aslanlar gibi oyununu oynayacağından eminim.

uzun bir aradan sonra bir fenerbahçe maçı kadrosunda saçmalanılmadı.

hadi bakalım

Fenerbahçe'nin derbi 11'i: Volkan, Şener, Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef de Souza, Dirar, Mehmet Ekici, Giuliano, Soldado

her zaman çıkan kadro gsc
geçen hafta ilk yarının ardından auta çıkan dong yerine geçen hafta oyuna alınmayarak kart riskine sokulmayan fernando bey var

Geri
Üst Alt