Arkadaş otobüsten düşen birisi var ve ağır yaralı,maçı gözümde çok sıradan hissettiriyor böyle bir durum olunca.bu kadar basit olmamalı ya bu işler adam akıllı kaparsın otobüsün kapılarını gidersin holigan tutumdan nefret ediyorum zarardan başka bişey getirmiyor Allahım yardımcısı olsun maç muç hikaye

Benim de çok moralim bozuldu.

Ulan hep bu sefer heyecanlanmayacağım sakince izleyeceğim diyorum ,yine buram buram bütün hücrelerimde stresi hissetmeye başladım. Yok mu bunun çaresi bryler ?

Yalnız değilsin saat 5 e kadar kendimi oyaladım düşünmeyim diyorum başka şeyler ile uğraşıyorum ama buraya kadar pes ettim şuan rakıyı çıkarttım başka çarem kalmadı maçı bekleyemeyeceğim!!

2 gündür çok fena 1/2 olacak gibi hissediyorum. İlk yarıyı geride kapatır 2. yarı fişi çekeriz diye düşünüyorum.

DYfxXeXXkAAacGd.jpg

hoca fernandoyu kenya macında neden oynatıp hazır hale getirmedi donku oynatırsa en fazla 15 20 dk sonra sövmeye baslayacak

acaba herkes buraya fener kesin alır diye yazsa uğur getirir mi acaba artık nasıl bir totem yapacağımı şaşırdım ben yazıyım şuraya fener 5 gs 1

acaba herkes buraya fener kesin alır diye yazsa uğur getirir mi acaba artık nasıl bir totem yapacağımı şaşırdım ben yazıyım şuraya fener 5 gs 1

ben yazıyorum da benimki totem degil gayet ciddi olarak yazıyorum hatta mac sonu kimse sövmesin kimseye diye

benim icin bu mac 0 puan ama sampiyonluk hala elimizde esas maclarımızı alalım yeter ki

Bireysel bakarsak GS>FB

Ama işte Takım oyunu, psikolojik oyunlar, vs herşey olabir.

Eski dergilerde fener in oyuncular daha kaliteli/yıldızlar olurdu.

Oynayarak kazananın.

Geri
Üst Alt