Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.862
- 12.948
- 2.343
1 İbo avatarını bizlere çok görme. 20 yıllık garabeti kıracak belki de sulha varmanız.
Tamam,kazanalım Aysal'dan sonra da 1 hafta İbo avatarı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 İbo avatarını bizlere çok görme. 20 yıllık garabeti kıracak belki de sulha varmanız.
Arkadaş otobüsten düşen birisi var ve ağır yaralı,maçı gözümde çok sıradan hissettiriyor böyle bir durum olunca.bu kadar basit olmamalı ya bu işler adam akıllı kaparsın otobüsün kapılarını gidersin holigan tutumdan nefret ediyorum zarardan başka bişey getirmiyor Allahım yardımcısı olsun maç muç hikaye
Tamam,kazanalım Aysal'dan sonra da 1 hafta İbo avatarı.
Ulan hep bu sefer heyecanlanmayacağım sakince izleyeceğim diyorum ,yine buram buram bütün hücrelerimde stresi hissetmeye başladım. Yok mu bunun çaresi bryler ?
Heis bende öğrenciyimAvatar falanı geç , maçı alırsak forumdan birini kalan maçlardan birine yolla![]()
Eskisehirde diyorlardi?Kupa finali Diyarbakırda oynanacak
acaba herkes buraya fener kesin alır diye yazsa uğur getirir mi acaba artık nasıl bir totem yapacağımı şaşırdım ben yazıyım şuraya fener 5 gs 1
Reis acikladi az once
Heis bende öğrenciyim![]()
acaba herkes buraya fener kesin alır diye yazsa uğur getirir mi acaba artık nasıl bir totem yapacağımı şaşırdım ben yazıyım şuraya fener 5 gs 1