Ilk mesajim.

Skor tahminim: 0-0

Son derbilere bakarsak cok kisir geciyor maclar, Aykut da defans sevdigi icin Gol atma olasigi düsük.

Galibiyet icin Avantjlarimiz:

Fenerbahce kadro kalite olarak son 20 yillin en kötü kadrosuna sahib suan.

Ikincisi Aykut Kocaman.

Ben buna cok eminim Fenerbahce kesinlikle kazanamiyacak mac yüzde 80 beraberlik.

Fener yener bizi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Suan kimse son haftalari düsünmuyor ama bence bu konuda cok büyük bir avantajimiz var, oda son üc haftalarda süper Ligde büyük olasilikla düsme potasinindan uzak kalacak olan 3 takimlarla oynayacagimiz.

Suan o üc takimlarin puan durumlari ve siralari:

7. Göztepe ....... 39
9. Malatya ........ 34
10. Akhisar ....... 33
..
..
..
16 Osmanli 24

Bu duruma göre Ligde hedefleri kalmayan Takim oyunculari akilari daha cok Yaz Tatilinde olacak. Biz ise Sampiyon olmak icin bu 3 takimlara büyük ihtimal 3 puan ile ayrilacagiz.

Bu sezonki tüm büyük maçların özetini tekrar izledim. Şunu gördüm, sebebini bilmiyorum. Büyük maçlarda 'büyük' mücadeleler ortaya koyamamışız.
Gol rekoru kıran, iç sahada önüne gelene 3'ten az gol atmayan, harika maçlar izleten takım; Mariano, Maicon, Fernando, Belhanda vs. bu maçlarda rezil durumlarla karşı karşıya kalmışlar, kora kor o mücadeleden mağlup ayrılmışlar. Fatih Terim bunu önlemeli. Kaliteni göstermen için mücadeleyi de eşitlemen gerekir. İç sahada Fenerbahçe'ye bile saçma sapan pozisyonlar vermişiz ikili mücadelelerden mağlup çıkarak. Bu sağlanırsa oyun kaliten ön plana çıkar.

DYEgOdsWAAInKgx.jpg:large

Maç ne olur bilmem ama sene sonu olacağın özeti 1 kare.

2 maçada gitmeyi Allah nasip etti birinde şampiyon olduk bu seferde oluruz umarım

kadıköyde hep en iyi kadrolarımızda bile hüsran yaşadık anormal goller yedik fenerin en kötü oyuncuları bizim maçlarda efsane oldular selçuk uzaktan vurur top 100 kere seker bizim kaleye girer ortega hayatının maçını bize karşı oynar atkinson çıkar 10 dakikada 3 tane atar bu talihsizliği yenmenin tek yolu maçı kafamızda büyütmemek 15 yıldır galibiyet alamamışsın 30 sene olsa ne yazar şampiyonluk her şeyden önemli adamların sahasında kupa kaldırmışsın fenerin rüyasında bile göremediği başarılar elde etmişsin çık sahaya oyna topunu tek amacı bizi yenmek olan bir takımın zavallı haliyle dalganı geç !!!

Anadolu takimi gibi oynarsak stress yapmayip. Fernando oynarsa... Belhanda sinirlerine hakim olup kirmizi yemezse... Fenerin deplasmanda oynadigi gibi oynar isek... Rodriguezi cizgide topla bulusturabilirsek 0-1 aliriz.

bu lafa bende cok kızıyordum ama yalanda degil fenerin en kolay ic saha macı bizim maclar ,ucunda kupa olan bir mac olsa anca iş değişirdi

yani bu sefer yapabilecegim tüm totemleri yapacagim
i

Volkan kalede olacak.
Bafe paramparça eder ayıyı yeterki doğru yerde topla buluşsun.
Bir de cepheden yoklamak lazım. Ne de olsa uçamayan ayı kalede.

Gscimbom Mobile

Volkan
Şener Neustader Skrtel H.Ali
Topal Josef
Dirar Giualino Aatıf
Fernandao

Muslera
Linnes Maicon Aziz Naga
Donk Selçuk
Feg Belhanda Garry
Gomis

Belhanda'nın ekstra performans sergilemesi,Feg ve Gary'nin gününde olması gerekiyor puan alabilmek için.
Hocanın yerinde olsam kanatları değişmeli oynatırım. Garry,Şener'e karşı zorlanacaktır ama H.Ali'yi sürklase edebilir.

Geri
Üst Alt