Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.502
- 91.563
- 5.093
Bu arada göstermelikde olsa,deplasman biletlerini satışa çıkarmayanlar gün yüzü görmesin.Biletleri peşkeş çeken onursuz,gurursuz,şerefsizdir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hazır olmayan Fernando mu
Hazır olan Donk mu ??
iki kadroyu üst üste koy isim olarak bak ters çevir bak yandan bak ortadan bak bizim kadromuz daha kaliteli ! en azından bu kadronun yenilmemesi gerekiyor doğal şartlarda ! ne beraberliği yenelim artış şunları yav bıktım artık maç sonrası gazetede aynı başlıkları görmekten !!!Muhtemel 11'ler
Fenerbahçe: Volkan, Şener, Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Dirar, Aatıf, Giuliano, Fernandao
Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Nagatomo, Fernando, Donk, Feghouli, Belhanda, Rodrigues, Gomis
O sene bu sene mi beyler ...?
Muhtemel 11'ler
Fenerbahçe: Volkan, Şener, Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Dirar, Aatıf, Giuliano, Fernandao
Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Nagatomo, Fernando, Donk, Feghouli, Belhanda, Rodrigues, Gomis
Galibiyete inanmayan maçı izlemesin.
Kesinlikle inanmıyorum, izlemicem o yüzden.sen inaniyormusun adminim yenermiyiz bu yumusak orta saha ile
Kesinlikle inanmıyorum, izlemicem o yüzden.
RYAN HENK DONK'tan bir gol bekliyorum. 20-25 metreden ZBAM diye.
Ağzından bal damlıyor renkdaş...Şüphen mi var yoksa renktaş ?Bu maç öncesi strese giren ,tırnakları yiyen,desteklediği takım yanilmesi halinde sonu gelecek olan kişi Aziz.Galatasaray taraftarı değil.Yani demem o ki hoplatacağız.:k19: