Bu arada göstermelikde olsa,deplasman biletlerini satışa çıkarmayanlar gün yüzü görmesin.Biletleri peşkeş çeken onursuz,gurursuz,şerefsizdir.

[h=2]Muhtemel 11'ler[/h][FONT=&quot]Fenerbahçe: Volkan, Şener, Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Dirar, Aatıf, Giuliano, Fernandao[/FONT]
[FONT=&quot]Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Nagatomo, Fernando, Donk, Feghouli, Belhanda, Rodrigues, Gomis[/FONT]

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Dirar, Aatıf, Giuliano, Fernandao
Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Nagatomo, Fernando, Donk, Feghouli, Belhanda, Rodrigues, Gomis
iki kadroyu üst üste koy isim olarak bak ters çevir bak yandan bak ortadan bak bizim kadromuz daha kaliteli ! en azından bu kadronun yenilmemesi gerekiyor doğal şartlarda ! ne beraberliği yenelim artış şunları yav bıktım artık maç sonrası gazetede aynı başlıkları görmekten !!!

DYfgmQFXUAAwtbQ.png

RYAN HENK DONK'tan bir gol bekliyorum. 20-25 metreden ZBAM diye.

Benim bildiğim Terim, Fernando'yu oynatır.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Neustaedter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Josef, Dirar, Aatıf, Giuliano, Fernandao
Galatasaray: Muslera, Linnes, Maicon, Serdar, Nagatomo, Fernando, Donk, Feghouli, Belhanda, Rodrigues, Gomis

bein atıf yerine ekici diyor

XMWeIJ.png

kadıköy bu sene fethedilecek gibi duruyor

Kadıköyde derbi stratejimiz yok fener in stratejisi ilk 15 dk içinde topyekün saldırarak gol bulmak sonrası onlar için kolaylaşıyor. Biz bu oyunu yıllardır bozamıyoruz ilk dakikalarda biz bastırarak oynayıp onları edilgen hale getirmeliyiz bugüne kadar galip gelememizde çeşitli etkenler var seyircinin etkisini boşa çıkarmalıyız,fenerlilerin hakemi etkilemesini engellemeliyiz illaki yenmek fikri olursa zorlanıyoruz beraberlik bizim için iyi onları safdışı bırakır. İlk dakikalardan bizim savunmacılara kart gördürmeye uğraşacaklardır aman dikkat!

Son düzenleme:
yeneceğiz raad olun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt