Maçın adamı muslera ve volkan oldu.
Bizim adımıza sahada en iyi isim musleraydı, bir de Serdar Aziz.
İyi tarafından bakarsak yenilmedik, bence özellikle ikinci yarı üstün oynadık.
Bunlar yine galibiyet serisi yüzünden eyvallah derler azize
Yarın bjk başak berabere kalırsa çok daha iyi olur, içerde ikisiyle de maçımız var
Son olarak her şeye rağmen yenseydik çok sevinirdim, tansiyonum düştü maçta

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maiconun diregi, Fegin o pozitonda laubali bir sekilde yan aglara vurmasi, tolganin o pozitonu ve daha neler nerden baslasam bilemedim bu sefer gercekten hakettik.

Musleraya laf edenler burada mı?

Yarın rakiplerden biriyle puan farkımız en az 3 olacak.TS ve gençlerbirliği maçları çok önemli.Bşk ve Bjk maçlrını düşünmeden o maçlara full konsantra çıkmalıyız.

Girmiyor olmuyor, hata bizde, şut çekebilsek çoktan 2-0 olmuştu yazıklar olsun.. Şut çalışın lan azıcık reziller.

Tolga senin.... Len göt herif her topa bam güm vuruyorsun ama belki en önemli deplasmanda kızlar gibi geri pas atıyorsun.

Volkan ayısıda Neuer kesiliyor kalede bizim maçlarda be. Nasıl çıkartı nagatomunun o topunu

Macin kötü yanlari:
- Dünyalari kacirdik.
- Fernando sakatlandi. Ayrica kart cezalisi durumuna düsmüstü, umarim sakatligi ciddi degildir. Bizim icin cok cok önemli.
- Fener'i bu kadar ezik yakalamisken yenip bu gerzek mite son veremedik.

Macin iyi yanlari:
- Her ne kadar galip gelemesek de deplasmanda altin degerinde 1 puan aldik. BJK macini kaybetsek bile diger maclari kazandigimizda sampiyonuz, ki o mactan da en kötü beraberlik almamiz gerek.
- Yenilmeyerek takimin olumlu havasini koruduk.
- Fener'i büyük oranda yarisin disina ittik.

Macin gösterdikleri:
- Herseye ragmen Selcuk, Tolga ve Donk cöplerinden daha iyi. Transfer dönemi önceliklerimiz: Gomis'in genc versiyonu olan 1 forvet, N'diaye tarzinda 2 tane B2B ortasaha ve Nagatomo'nun bonservisi.
- Belhanda ve Feghouli iyi fiyata satilmali.
- Muslera'yi elestirmenin ötesine gecip gömenlere forumdan banlanmali.

Ben etmiştim hocam. Bu maçı izlemedim ama iyi oynamış, başımızın üstünde yeri var böyle olsun canımızı yesin, son zamanlarda formsuzdu, biz maçı alan maçı tutan Muslera'ya aşinayız.

Kazanabilirdik ama yetenek seviyemizin düşük olmasına kurban gittik.

Bu takımın klasını artıracak oyuncular Feghouli ve Belhanda ama bir iki ufak pozisyon dışında yine yokları oynadılar.

Oynadığı zaman Mariano hücumda ince işler yapıyordu ama Linnes o işleri yapamadı. Sağdan tehlikeli olamadık.

Yine de pozisyonlar geldi ama olmadı. Bence 1 puan da gayet iyi. Eğer yarınki maç berabere biterse çok çok iyi olur.

ibbye, tsye ve bjkye evimizde koyarsak rahat sampiyon olariz

Belhanda gol vuruşuolmayan bir 10 numara, ne yapayım ben bu adamı gitsin. Tolgaya gelince onun vuruşundan sonra ettiğim küfürü tüm apartman duymuştur. Maçın hakkı bizimdi yazık oldu

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Su Volkan denen serefsiz ayi futbolu biraksa da rahatlasak biraz, her mac Neuer kesiliyor resmen.

Adamin hayatindaki tek amaci tek hedefi Galatasaray maclari. Allah belani versin.

Ulan belhanda ve tolga karı gibi ayağınız var Allah ne verdiyse vurur insan o pozisyonlarda.
Büyü var sanki bizim topçuların ayağını bağlayan :asd: kalenin önüne gelince salakça hamleler yapıyorlar fener maçlarında

garry leş
linnesi çok beğendim

Hiç umudum yoktu galibiyeti kaçırdık resmen

Helal olsun takıma

İyi oynayıp yenilseydik daha kötü olurdu. Her şeye rağmen yenilmedik ve şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu gösterdik. Fenerin de şansı kalmadı artık. Umarım fernando da bir sıkıntı yoktur.

Geri
Üst Alt