Tolga halı saha topçuları daha sert vururdu o topa. Nasıl profesyonel futbolcusun, nasıl Galatasaray'da oynuyorsun aklım almıyor. Keza Belhanda da öyle. Siz o topa vurmak için Galatasaray'dasınız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sneijder gitsin, takıma zarar veriyor dedim surekli; ama Belhanda ve Tolga nın sut attığı pozisyonlarda Sneijder olsa atardı..

maçı izlemedim.ama kaçan pozisyonlar olmus son dklarda...arkadaşlar bizde gol vuruşu olan oyuncu cok az.gomis ve sinan gümüş var,belki sonra feghouli gelir.şut çeken futbolcumuz bile yok.o yüzden tolga gibi dengesizler tabiki bu pozisyonları gol yapamaz.ayagı düzgün,gol vuruşu olan ''iyi'' bi futbolcu gol yapar bunları.

bizim sneijder gibi en az 3 tane iyi şut çeken,gol vuruşu olan adama ihtiyacımız var.

volkan konusuna gelince 1-2 seneye bıraksa da bırakmasa da galip geliriz orda : )yeterki şut atabilen futbolcumuz olsun.

Son düzenleme:
İçim yanıyor içim, çok öfkeliyim.

Allahım olmayınca olmuyor yarabbim,6-7 tane pozisyon harcadık daha ne olacaktı

Yalniz Fernandao bayagi etkili oynadi. Fener hemen 3-4 pozisyon buldu.

Ay kut mali Soldadoyu oynatmaya devam etsin

Ben icmeye gidiyorum yoksa sinirim gecmeyecek bugün.

En azından yenilmedik ve Feneri yarışın dışında bıraktık...

Yalniz bizim kadronun nasil boktan bir kadro oldugunu bir kez daha gördük. Belhanda ve feguli gibi ismi olan cismi olmayan adamlarla, selçukla donkla, belini donduremeyen maykonla yürümeye çalışıyoruz. Fenerde hucuma alper, fernandao ve hobbit giriyor biz de girebilecek adamlar yasin ve sinan. Fenerin kadrosu bile bizden önde. Başlarındaki mal sayesinde degerlendiremiyorlar. Şu kadroyla sampiyon olursak net komik olur.

ilk 11 kaliteli ama Galatasaray kalitesinde değil.belhanda bu takımın 10 numarası olamaz.feghouli ise son dönemde laubali.ama yine de kilit bi isim.

Donk beni şaşırttı iyi oynadı,Gomis hüsrandı Fernando yine ciddi gitti gibi,Garry ve Serdar çok iyiydi

"yeter"
DYgo1xpWkAcWMkp.jpg:large

Biz ne zaman gol atacagiz ? son 5 bjk maci

2-1 maglubiyet
0-1 maglubiyet
2-2 beraberlik
0-1 maglubiyet
3-0 maglubiyet

fb maclari

1-1 beraberlik
0-0 beraberlik
2-0 maglubiyet
0-1 maglubiyet
0-0 beraberlik
0-0 beraberlik

11 mac 6 maglubiyet 5 beraberlik (lig)

atilan gol 11 mac , gol 4

11 mac 4 gol

Iyi oynadik net pozisyonlarimiz var. canimiz sagolsun fenerden kurtulduk iki rakibimiz kaldi artik

Abi yok bu Belhanda 10 numara falan değil, olamaz yahu avrat gibi şut çekiyor be. Sezon sonu cehennem olup gitsede kurtulsak şundan ya.
zaten bu malı savunanların yeni argümanı adam 10 numara değil 8 numara. 8numaraya koysalar 2 maça delik deşik olur 50 tane top kaptırır bu sefer "ya adam aslında önlibero" demeye başlarlar. bi türlü bi yere yamayamadılar bu boş beleş herifi

Geri
Üst Alt