Ayı harbiden derbilere her açıdan etki ediyor. Futbolu bırakana kadar da bize orada galibiyet haram gibi.

Yarın Beşiktaş inşallah kazanamaz fikstürleri çok kolay takılmaları lazım yarın.

Lidere selam duralım 21. şampiyonluğa son 8 hafta.

Abartmayın, maçta 2 tane net denilecek pozisyon var. Fernandao ve Tolga'nın pozisyonları. Diğerleri çok zor pozisyonlar. Ve maç beğenilecek maç değildi. Sezonun en kötü derbi maçlarından oldu.
Feghoulinin caprazda aldigi top 100% pozisyon keza Gomis de oyle

Fb icin culyano cok kritik bir poz harcadi macin en net firsati BNC

ayi emekli olana kadar kazanamayacaz heralde

galatasarayin cryptonite

Bu takim sampiyon olacak,bugunden sonra sampiyonluga inanmayan yoktur artik

Çok üzülecek bir şey yok ortada. Şampiyonluk anlamında önemli bir puan aldık.

Fatih Terim bu kadar zayıf bir kadro ile resmen mucize yaratmaya çalışıyor, işimiz hala çok zor. Ndiaye veya benzeri birinin olmaması tüm takımı çökertiyor.

Maçı izleyemedim. Gerek buradan, gerek abimden, gerek başka arkadaşlardan aldığım bilgiyle maçı takip ettim, şu dakika bir lokantada rakımı içiyorum ve o kadar rahatım ki.

Çok kaçırmışız, Fener kötüymüş, üstü kalsın be. Bir 10 yıl daha yenemeyelim sahasında kupa kaldırdığımın çocuklarını! Real gibi dünya devi Deportivo'yu 20 yıl yenemedi mi deplasmanda? N'oldu? Real yine Real! Kazandığı kupalara bakarım ben.

Biz bu sene şampiyon olacağız, içeride TS'yi, İBB'yi ve BJK'yi Terim önderliğinde tokatlayıp şampiyonluk madalyasını takacağız!

Bekleyelim ve tadını çıkara çıkara görelim...

Herkese iyi akşamlar.

IMG_20180317_213046.webp

şu maçtan çekiniyordum ama izleyince gerçekten üzüldüm volkan ayısını çalıştırmak yerine adam gibi şut atsalardı galip gelebilirdik.

Toteme geç başladım biraz daha erken yapsak olacakti

Bu Alemin Tek Kralı

Ayi degil Aziz gidene kadar yenemeyiz... Adam baskanligi sureligince buyulemis mk.

neyse artık yapacak bişey yok, bütün hıncımızı o tinercilerden çıkarmalıyız

-Kötü olan yine kazanamadık

- Kahreden olay baros'un direği gibi tolga'da azıcık topa abanamadı

- Bu stad büyülü

Güzel gelişmeler ise

Bu beraberlik oyunculara inanılmaz moral vermiştir çünkü orda 50 bin kişi önünde -3 yazmışlar yüzlerinden belli oluyodu.

Bir diğer güzel gelişme bundan sonra tt arena'da maç vermeyeceğiz gibi, şampiyonluk yakın

Fb sanki yarıştaydı ya kendileri dahi inanmıyolar şampiyonluğa bizim tek rakibimiz bjk +2 puan verdik bjk ye bakalım yarın geri vericekler mi bize.
+2 puan falan vermedik.Gören de her sene adamları 3 lük 4 lük yapıyoruz sanacak.Şu deplasman karnemizle şu 1 puan altın gibi 1 puan.Olmuyor işte.Burda herşeyi de yapsak olmuyor.O yüzden bu 1 puanın kıymeti büyük.Kasımpaşa maçından 3 alsaydık iş çoktan bitmişti şuan itibarı ile

Geri
Üst Alt