DYgsmHLWAAYiJVe.jpg

DYgsmHcX0AAuo04.jpg
Kazanmayı futbolculardan daha çok istediği o kadar belli ki. Gerçi bunun işaretini dünkü açıklamasıyla vermişti. Şu 19 yıllık gudubetin bozulmasını en çok Terim ve Hasan Şaş için istiyordum. Neyse seneye nasip olur inşAllah.

Son düzenleme:
Maçtaki pozisyonları düşününce 1 puan fena değil bence de ama o Tolga süperzekasının kaçırdığı gol insanı çok fena yapıyor. O pozisyon hiç yaşanmamış olsaydı 1 puanla memnun olurdum ben de.
Yarin sabah uyandigin da 1 puan iyidir iyi dersin :D

Tolga iste yapacak birsey yok

O son pozisyonda yıkıldım resmen, Tolga senin vuracağın topa.

Bu arada fener yatsın kalksın dua etsen 1 puana, galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Aman aman değildik ama fenerden çok daha iyiydik.

Geçmişe bakacaksak oho o zaman bjkde paşa , bursa , sivasa puan vermeseydi iş bitmişti der şu maçı alsak deplasman karnesi falan fasa fiso olurdu vurur geçerdik kim gelirse gelsin şimdi alanya ve gençler maçlarında da zorlanıcaz ben kesin alırız diyemiyorum.
Şu dönemde yenilmeden dönmek önemlidir.Şimdi ara da var.Kafalar toparlanır ve bundan sonra daha iyi şekilde devam edilir.Fernandao'nun kafası ofsayt verilmese şimdi kara kara düşünüp duracaktık.Ben daha önce de yazdım.Biz 54 ibb 53 bjk 50 fener 48 şeklinde bu hafta oynanmadan diğerine geçelim deseler göbek atardım ben şahsen.Ben bu maçı kazansaydık veya kaybetseydik Trabzona takılacakmışız gibi bir his vardı bende.O yüzden beraberliğe üzülecek değilim.Eldeki 1 kuş daldaki 5 kuştan iyidir

Yavşak hakemi es geçmek olmaz.O vermediğin kartlar münasip bir yerine girsin.

Başımızda Terim oldukça tinercilere dar gelir Türk Telekom. Geçen seneki leş halimizle bile şansa, bala kazanmışlardı.

Şu dönemde yenilmeden dönmek önemlidir.Şimdi ara da var.Kafalar toparlanır ve bundan sonra daha iyi şekilde devam edilir.Fernandao'nun kafası ofsayt verilmese şimdi kara kara düşünüp duracaktık.Ben daha önce de yazdım.Biz 54 ibb 53 bjk 50 fener 48 şeklinde bu hafta oynanmadan diğerine geçelim deseler göbek atardım ben şahsen.Ben bu maçı kazansaydık veya kaybetseydik Trabzona takılacakmışız gibi bir his vardı bende.O yüzden beraberliğe üzülecek değilim.Eldeki 1 kuş daldaki 5 kuştan iyidir

Evet daha öncede yazmıştın inş olur.

O değil de 99'dan beri Kadıköy'de oynanan maçlarda bugün itibariyle 5.kez yenilmedik ve bu yenilmezliklerin 4'ünde Aykut varmış başlarında.

Bir ya da iki tane fazla pozisyona girdik ama mutlak sekilde ustunlugumuz vardi gibi bir durum yok

ilk yarida soldadonun golluk vurusunu serdar celdi son anda

maicon un kaptirdigi topta ekicinin sutu muslera kalitesi olmasa direk dibinden icerideydi

dirar in ortasinda alper ancak oraya vursa gol olmazdi kafayi , bombostu

guilano musleranin kaleyi bombos biraktigi yerde heyecanlanmasa , tolgavari bir vurus da o yapmasa yine top icerideydi

golu yedigimiz pozisyon ofsayt ama yine vurdurduk ve gol oldu neyse ki iptal edildi

musleranin fernandao nun cikardigi topu da efsane , en neti oydu bence

tamam bizimkileri yazmiyorum , dedim 1-2 tane daha fazladir belki ama su saydiklarimdan hic birinin kalemizde gol olmadigi gercegi de var

Aykuta teşekkür etmek gerekir az çok.
Herif ölmüş Soldado ile başlaması muthiş gerzekce bir hareket. Fernandao bütün hava toplarını kazandı galiba ve ciddi tehlikeli oldu az sürede

O değil de 99'dan beri Kadıköy'de oynanan maçlarda bugün itibariyle 5.kez yenilmedik ve bu yenilmezliklerin 4'ünde Aykut varmış başlarında.
bütün beraberlirler de hakettiğimiz bala döte beraberlik kopardıkları maçlardı. biz bi derbide kötü oynarsak zaten kaybediyoruz o maçı

basın toplantıları neden baslamadı halen

Tolga’nin pozisyonunda adeta uctum, salto yaptim gibi birsey.. oglum oylemi vurulur topa

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

yenı bi tercuman var suanda mert şutlandı inş.

Fikstür cok zor beyler. Kimse kimseyi kandirmasin. Bjk'ye de Başakşehir'e de evimizde takılabiliriz. Keza Gençler, Alanya, Göztepe gibi deplasman maçları da hiç kolay maçlar değil. Suan şampiyonluk yolunda en zor fikstür bizde malesef.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt